Synthesizable Provozovatelé ve VHDL

R

ravics

Guest
Který z následujících operátorů NEJSOU synthesizable pomocí nástrojů syntéza? * + - &

Mám na tuto otázku v konkurenčním zkoušku, takže je-li správné ans jaké by to bylo, jako je nejbližší?

co strašná otázka. Pravděpodobně se vztahuje k syntéze 10-20 rok dříve.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 10:55 ---------- Předchozí příspěvek byl v 10:50 ----------</span></span>
To je pravděpodobně žádá o *, ale bylo fajn k použití * po dobu nejméně posledních 6 let (od Ive byl kódování) . A Ive vidět kód se vrací 10 let, které používá *. + A - jsou v podstatě stejné, zmije a je jen zřetězit.

co je to hrozný otázku. Pravděpodobně se vztahuje k syntéze 10-20 rok dříve.
haha .. to je to, co jsem si myslel, když jsem viděl otázku.

Ahoj opravdu špatné otázky. Některé staré-prd, nula-znalost zkoušející / tazatel musí o tom přemýšlel. Teď k věci: Asi non-synth op je násobit "*". Většina nástrojů tehdy neposkytl modul generátory pro syntetizovat operace. Také "a" operátor (zřetězení), je jistě synthesizable, protože to znamená (pro správné typy, samozřejmě) skupiny signálů / drátů. V jaké zemi jste měl pohovor? Tato otázka ukazuje, jak blbec-off firma tento tazatel pracuje v. the_penetrator

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 23:50 -------- - Předchozí příspěvek byl v 23:46 ----------</span></span>
Také další bod. Od července 2000, že jsem dělal to k této činnosti jako pracovník, nikdy jsem to musel udělat jediný rozhovor. Udělal jsem pár "technické prezentace", ale nikdy přísný pohovor. Kdysi jsem jen seděl se s těmi kluky, a představí některé kousky mého portfolia (od mého Univ. Roky, stále roste, mnohem zralejší nyní). Nic víc se používá k získání zaměstnání. Je důležité mít dobré portfolio a procesů, které automatizují svůj den-by-denní práci. V opačném případě vám bude stali obětí těchto low-život tuk-ass zkoušejících. Více informací o této, na nějaký jiný den. S přátelským pozdravem the_penetrator

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back