systém OSD - Upínací video signálu

F

fabien_bp

Guest
Ahoj,

Jsem v současné době dělá systém OSD.Mikroprocesor zpracovává všechny vertikální / horizontální synchronizace, a pak výstupy vysoké / nízké napětí, pokud jde o bitmapové zobrazení a časování.

Vše pracuje správně, se zdrojem PAL DVD, která je plná pozitivní signál, ale mám problémy, takže je práce s malou kamerou => PAL videosignál má negativní sync, že nemohu přímo zacházet s pic -- Jsem spuštění horizontální synchronizace s prahem -.

Mám připojené k tomuto příspěvku pohled na signál přímo připojen k rozsahu.

Jak bych mohl přidat vyrovnání napětí (svorka nebo synchronizace - nízké úrovni), na 0V, aby se zabránilo negativním napětí.Zachovat právo impedanční přizpůsobení (75ohms) celého systému příliš ...?

Díky,
Fabien
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Hledáte-obvod restaurování DC.Nejjednodušší jeden používá dioda.Ale vaše úroveň signálu musí být větší než to, co máte.Takže můj návrh je zesílit signál, a pak použít diodu nebo operační zesilovač ideální-na-dioda udělat obnovení DC.Podívejte se na tento článek, taky. Http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/3303

Jednoduchá dioda na GND bude stačit, pokud máte dostatek amplitudy, jak jsem řekl.Po restaurátor DC bych použít komparátor odhalit jen synchronizační pulsy a potom pomocí výstupu komparátoru na vstup PIC.

Vpravo!Snažil jsem se dioda trik.
Mám-li přímé připojení fotoaparátu k rozsahu a přidat diodu, pak signál kompenzovat 600 mV.Velký!

Ale když jsem připojit fotoaparát ( dioda) na televizi, pak se signál vrátí na původní hodnotu ...Může mi někdo vysvětlit, co se stane potom?

Díky,
Fabien

pravděpodobně proto, že televize má impedanci 75ohm, což dioda neúčinné.Tak po dioda byste měli používat vyrovnávací paměť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back