SystemC ověření s C

K

kars_jk

Guest
Ahoj,
Já jsem měla učit SystemC a bude pracovat na rozvoji softwarové prostředí pro ověření systému.Budu psát C moduly, které budou vytvářet testbenches, testovací případy.Já jsem měl naučit SystemC také.Všechno co vím je SystemC je sada knihovny C.

Jsem z Software pozadí Pure s dobrým C zkušenosti.Vím, že budu muset učit další HW dovedností pro tento projekt.

Může někdo navrhnout mi směr, který bych měl vzít?

Kars

Činit u mít žádné znalosti v oblasti navrhování a digitální načasování analýzy?Přidáno po 5 minutách:U musí být vědom funkčnosti obvodu, včetně načasování konceptů.své dobré začít s digitálním design koncepty a pak se učit SystemC.pokud u direclty začít učit SystemC, že lang by řečtiny a latiny, aby u i thoguh jeho jako C .pouze programování sytle je podobný.

--- Deepu

start učení SystemC.máte přístup systemc.org
dostat dokumenty z tam mít kompilátoru gcc a začít používat testbenches SystemC.
ty vyžadují vědět o hardware, pokud máte znalosti ABT Verilog to je pěkný jinak jen seznámit s tím, to bude užitečné.
Zbytek hodně štěstí
Manmóhan

Bylo by pro vás být těžké se naučit / pochopit celý rys SystemC.Koncentrát modelování pomocí transakce.To bude snadné pro U a rychle k vyzvednutí.
Sumit

Díky hoši za vaše návrhy.Myslím, že budu pracovat s lidmi, kteří ví, SystemC velmi dobře.Takže, jak nastartovat, chtěl jsem pochopit něco o SysC.

Díky opět za všechny vaše vstupy.
Kars

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back