Tím, který materiál by se měly vztahovat i IR fotodioda

N

nikhilele

Guest
Vhodné co je materiál pro krytí IR fotodiody a IR LED používané v CKT blízkosti detektoru. za tímto účelem, aniž by byla ovlivněna jejich funkce, jako je rozsah a citlivost 1> ochrana před prachem a humidty 2> ochrana před změnami okolního osvětlení 3> ochrana před světlem, pokud dopadne na fotodiodu bude suprress infračervený signál IR foto-diody a IR LED je místo, blízko sebe a oddělené kovové přepážce a také v některých fotodiod CKT IR Nahradit TSOP1738 modul IR přijímač od Vishay. Mám seeen v vishay zvyšuje moduly řady jas světla v okolí klesá. a to je nežádoucí pro nás

S cílem zajistit ochranu againt jasné světlo, jako světlo slunce, světlo trubky atd., je lepší použít modulované infračervené světlo (LED diodami) a foto tranzistorů, které mají frekvenční závislost. Tak to je možné odfiltrovat šum napětí z dalších přírodních a umělých zdrojů. Fotodiody nemají freaquency citlivost.

Co Upřednostnění zkreslujícího místo se bude měnit se změnou intenzity světla.

Upřednostnění bod nebude posun. Jen malý proud bude v O / p tranzistoru. Použijte filtr a zesilovač, aby se zabránilo nízké freaquencies a získat potřebné napětí a proud z CKT.

Já používám TSOP 1738 od Vishay, ve které jsou pomocí modulace především dopravce 38kHz, a na to my posíláme 1200bps signál. tak jeho modulovaný už. když přepnu z mého světla trubice získat další sortiment, který je nežádoucí.

Myslím, že váš IR detektor (modulaor) nepracuje správně. Jak jsem již používají ordanry IR detektor modul, není žádný problém. řekněte mi, kolik% ozval se snižuje, pokud je trubice umístěna na světlo, že? Pokud je to asi 10% nebo méně. že není žádný problém, pokud je více, pak vyměňte čidlo IR modul.

Ahoj, tady je článek, který popisuje použití plně exponované a vyvolané fotografický film negativní levné IR filtr (je tma = žádné viditelné světlo, ale přesto zcela transparentní pro IR), h ** p: / / geektechnique.org / index. php? id = 254

[Quote = Noman Yousaf] Myslím, že váš IR detektor (modulaor) nepracuje správně. Jak jsem již používají ordanry IR detektor modul, není žádný problém. řekněte mi, kolik% ozval se snižuje, pokud je trubice umístěna na světlo, že? Pokud je to asi 10% nebo méně. že není žádný problém, pokud je více, pak nahradí IR detektoru modulu. [/quote] Myslím, že to je pravděpodobně případ. Loni na jaře jsem Handyboard pro školní projekt IR detekci překážek, pomocí dvou různých IR detektorů. Jeden pracoval stejná bez ohledu na osvětlení (uvnitř nebo mimo), ale druhý měl nějaké vážné Snížený dosah (až 75% snížení), pokud na přímém slunečním světle, nebo flourecent světla. Nahradil jeden modul a vše fungovalo jak má.

Noman Yousaf: Já používám TSOP1738 nejpoužívanější ir detektory. blue_snake: nápad je dobrý Určitě zkontrolujte, zda se. Bigestlee: moduly, které se u použití

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back