třídy AB zvukový výkon zesilovače designu

L

ls000rhb

Guest
Má někdo navrhl třídě AB zvukový výkon zesilovače? Co je to obtížné místo? co bych měl věnovat velkou pozornost návrhu třídě AB audio zesilovač?? můžete mi dát nějaké návrhy?

Hlavním problémem je udržení nízké THD pro vysoký výkon do zátěže (např. 8/32Ohm reproduktor). a pssr, statické proud, hluk, by měla věnovat pozornost.

Audio zesilovač design Handbook (třetí vydání), Self Douglas je nejlepší kniha na téma, které jsem našel.

Ale jak se mohu této e_book vydání Audio Design Power zesilovač příručka? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 7 minutách: [/color] [/size] na nadýmavé: Můžete mi dát kopii e_edition knihy doporučujeme? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 35 minutách: [/color] [/size] SUNKING, můžete mi dát nějaké příručky nebo dokumenty týkající se zvuku konstrukce napájení?

Právě jsem se vyvinul ve své třídě AB audio čip PA, je vše v pořádku, ale oscilátor. všechny tyto dny, jsem testování. Proč oscilátor může dojít.

ls000rhb podle mého názoru nejtěžší tři aspekty jsou: ~ upřednostnění. Vyšší klidový proud znamená nižší zkreslení, ale to také znamená nižší tepelnou stabilitu (v případě návrhů plošný tranzistor), a vyšší klidovou rozptýlení. ~ Odvádění tepla. Musíte zajistit, aby v nejhorších případech, křižovatky teploty nepřekročí maximální hodnocení. Pro čistý zesilovač třídy B, v nejhorším případě, kdy je maximální výstupní napětí (sinus) je rovna 2/Pi doby dodávky vootage. ~ Ochrana. Musíte zajistit, aby přetížení neničí koncového stupně. ~ Stability. Musíte zajistit, že zesilovač je stabilní s non-odporové zátěže. Všechny reproduktory současnosti neexistuje odporové zátěže. Elektrostatiky jsou často nejhorší, pokud jde o stabilitu, protože kapacitní zátěž, které představují. ~ S pozdravem, Král

viz IEEE papíru related.But je třeba odkázat na disertační práce související.

Myslím, že obvodů je velmi důležité, ale rozložení je také velmi důležité!, Protože třída AB jako zvukový ovladač, Obzvláště velký výkon out, zatížení res je 4 nebo 8 hom Hom, parazitní odpor velmi jednoduché až 0,5 Hom i 1hom, která bude závažně snižovat výkon. A také stabilní zisk, je velmi důležité pro nízké zkreslení, je-li vysoký zisk, ale je značně liší, jak amplitudy signálu, může být výkon lepší, než s nízkým ziskem, ale stabilní zisk jako amplituda signálu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back