S
some14myself
Guest
Vážení Přátelé
Potřebuju to papír, který jsem zmínil níže:
prosím, informujte mne co nejdříve ...World Scientific
1 vybraných článek
pro: Rekonstrukce Dynamika okruh Chua
-------------------------------------------------- ------------------------------
Název: Rekonstrukce dynamiky Chua okruhAutor (s): JAMES GLOVERAlistair Mees
Předmět
: informatika
Inženýrství
Zdroj: Časopis obvodů, systémů a počítačů (JCSC)
Vol:3 No: 1 pp.201- 214
Rok výroby: 1993
objem: 3 Ne: 1 pp.201-214
DOI: 10.1142/S0218126693000150
-------------------------------------------------- -----------------------------
ABSTRAKT: obvod Chua může být považována za černou skříňku dává výstup, které mohou být studovány v několika směrech.To nám umožňuje vyzkoušet některé nové nelineárního modelování systému.Zejména jsme se ukázat, jak najít důležité dynamické vlastnosti, jako pevné body a okolí-heteroclinic cykly s velmi malým úsilím, a pak, jak vybudovat podrobnější dynamický model pro ověření těchto objevů.
-------------------------------------------------- -----------------------------
Potřebuju to papír, který jsem zmínil níže:
prosím, informujte mne co nejdříve ...World Scientific
1 vybraných článek
-------------------------------------------------- ------------------------------
Název: Rekonstrukce dynamiky Chua okruhAutor (s): JAMES GLOVERAlistair Mees
Předmět
Inženýrství
Zdroj: Časopis obvodů, systémů a počítačů (JCSC)
Vol:3 No: 1 pp.201- 214
Rok výroby: 1993
objem: 3 Ne: 1 pp.201-214
DOI: 10.1142/S0218126693000150
ABSTRAKT: obvod Chua může být považována za černou skříňku dává výstup, které mohou být studovány v několika směrech.To nám umožňuje vyzkoušet některé nové nelineárního modelování systému.Zejména jsme se ukázat, jak najít důležité dynamické vlastnosti, jako pevné body a okolí-heteroclinic cykly s velmi malým úsilím, a pak, jak vybudovat podrobnější dynamický model pro ověření těchto objevů.