Tady je můj problém ...

M

myanm

Guest
Hi hi! Omlouváme se, ale můj dotaz nedostalo místo. Mám na mysli ... Používám 5x7 displej a PIC16F84A s 4017, ale já používám program 16F84 a teprve pak f84 program nefunguje ve skutečnosti ... v programu, "TE pohybuje znamení" se zobrazí pohybující se ... Ale ve skutečnosti je jeden výstup z kolony zjištěno, že selhání, a ne v jiných programu, myslím, že se něco pokazí .... Pls vysvětlete mi .... s díky,

Program psaný pro 16F84 ..... nebude pracovat na 16f84a. Tak zkuste rekompilací vaše kódy pro 16f84a ..... Hodně štěstí

HI musíte také upravit zdrojový kód. Nevím, jaký software používáte, ale zkuste zahrnout hlavičkový soubor s 16f84a hned na první pozici zdrojový kód. bye.

Nerad se dohadovat, ale nejsou tam žádné rozdíly mezi software 16F84 a 16F84A. The 84A může běžet na 20 MHz, zatímco 84 lze spustit pouze na 10 MHz. Pokud používáte stejné frekvenci jako non-design, měl by hex soubor spustit v pohodě. Nyní je třeba, abyste svému programátorovi, že jste 16F84A programování - jsem přesvědčen, že algoritmus programování je odlišná. Většina programátorů vám umožní udělat (použijte F84 hex s čipem F84A). Tam jsou také některé rozdíly ve vstupní port vysokého napětí minimum i když by nemělo způsobit potíže pracovat s CMOS. Tam je stěhování mikročip dokument (84 až 84A), se můžete podívat podrobněji. Jsem si jistý, že hardware je špatný. Jak už jsem řekl dříve, aniž by více informací, to je těžké, aby vám pomohl. Do všech ostatních sloupcích práci? Jestliže jeden nerozsvítí, já se dívám na špatné spojení. Phil ps, hodně štěstí, já jsem šel za týden ...

Ahoj, já také říci, že neexistuje žádná základní a důležitý rozdíl mezi 84 a 84a. Myslím, že váš program má jen velmi málo problem.check znovu programu. hodně štěstí.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back