TCL rutiny pro komunikaci RS232

K

kukurigu

Guest
Ahoj všichni! Hledám TCL rutiny pro komunikaci RS232 - příjem, přenos, přenosová rychlost výběr ... Můžete mi pomoci? S pozdravem!

Pomocí sériového portu RS232 s TCL skriptovacím jazykem, je velmi, velmi snadné. Za to, že operační systém bude vyrovnávací sériový port taky, takže zařízení, které předávají údaje do sériového portu počítače, musí dodat návrat '\\ n' na konci rámu. Níže uvedené postupy se bude pracovat s Windows i Linux OS. Jde. Paolo
Code:
, pokud [string rovných $ nocase tcl_platform (platforma) {Windows}] {nastavit port COM1} else {nastavit port / dev/ttyS0} {Je-li [catch {$ otevřít port {R +}} fdin]} {puts stderr "Chyba při otevírání sériový port $ port", po roce 2000 exit} $ fconfigure fdin režimu 38400, N, 8,1-0-blokování překlad binární ukládání do vyrovnávací paměti Žádné

{nastavit port COM1} else {nastavit port / dev/ttyS0} {Je-li [catch {$ otevřít port {R +}} fdin]} {puts stderr "Chyba při otevírání sériový port $ port", po roce 2000 exit} $ fconfigure fdin režimu 38400, N, 8,1-0-blokování překlad binární ukládání do vyrovnávací paměti Žádné [/code]
Vidím, co jste udělal .. ale u mi ukázat, jak to udělat v okně .. protože jsem si jeho ABIT diffrernt ne.

Zdravím všechny. Pokud se nemýlím RS232 plnou kontrolu již avilable v latestest uvolní, pokud TCL, např. 8.4. Jen se snažím Google "Tcl / Tk" sériový port ..... Najdete zde spoustu. S.

: D mi tato chyba při pokusu o otevření COM 1 nebo COM 2 vše, co jsem napsal, je to -> Nastavení sériového [Otevřít COM1 r +] a já jsem si to chyba -> Přístup odmítnut iv dostal Windows XP i dont si to: x

Ach tak pokusu o přístup k hardwaru přes WinXP ... Ne! to je není moc vhodné, co dělat .. jak OS neumožňuje takové věci ..., budete muset začlenit další kód ...

nebojte bro, iv opravilo to nemyslím, je třeba přidat další kód, RU, zda víte, co mluví, iv pevné způsobit problém a je to opravdu jednoduché. a jeho actully žádné další kód, který je nutný. právě použité hlavě trochu, ale díky za snahu pomoci. : D

im mají stejný problém o přístupu k COM portu pomocí Tcl, prosím, aby u mi říct, jak to udělal u, prosím, im umírání zde: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry: : cry:: cry:: cry:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back