Tektronix 2430 Uživatelská a servisní příručka

F

Fragrance

Guest
Ahoj všichni přátelé Koupil jsem si druhé straně 2430 rozsahu, pokud někdo má uživatele a servcie manuál pro tento model Prosím, podělte se týče vůní

Mám servisní manuál na 2215. Ale qhen vidím napájení na mé 2215. To je rozdíl. Hořím C934, ale nemohu zjistit, v schématu. Někdo má stejný problém?

Mám koupit Tektronix 2430, ale nemám žádné uživatelská příručka, může mi někdo pomoci? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minut: [/color] [/size] I dont'have hodně poits stáhnout manuál Napsal výše.

Pokud kliknete na "free mirror" tlačítko, že by vám mělo umožnit jejich stažení bez místa?

Jsem si vědom toho 2445 má problémy s U800 horizontální frekvence čipu 2430 má diagnostické chyby zapnout na mnoha z testovaných funkcí, jsou tyto těžké opravit?

[Quote = mkbtam] Toto je v uživatelské příručce. [/Quote] Víte, kde mohu získat manuál v němčině? Mnohé díky: D

Dobrý den, já jsem si jistý, že nikdy Tektronix vydal německý návod k obsluze. S pozdravem, Frank

[Quote = MKO] Dobrý den, já jsem si jistý, že nikdy Tektronix vydal německý návod k obsluze. S pozdravem, Frank [/quote] Děkuji Frank! Máte odkaz na anglické uživatelské příručce pro mě prosím? Nelze stáhnout na palubě, protože jsem se tolik bodů.

Dobrý den, 2430 ruční zde není návod k použití, je to návod k obsluze včetně schémat a seznamu dílů. Může být manuál je k dispozici jinde. S pozdravem, Frank

Dobrý den, Má někdo návod k obsluze v německém jazyce? Děkuji předem, Uwe

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back