tekutých krystalů

Ž

Želeč

Guest
hello im using šesti číslic kapalina displej
Četl jsem, že je potřeba střídavého proudu, ale im using dc a im nemají žádné problems.so Proč bych měl AC??
se problémy objeví později althoughits docela dlouho, protože já jsem byl s použitím jej
a může mi někdo schémata, která používá AC power pro kontrolu LCD displeje, a jaké ovladače mám použít.Našel jsem jeden v mikročipu, ale má sériový vstup jak jsem si přečetl (AY0438 rodině).
může kterýkoli subjekt pomozte mi

thx hoši

Hi Želeč,

Pokud použijete napětí řídit své LCD segmentů budou zničeny po chvíli.To je proto, že krystaly jsou orientované vždy v jednom směru (tmavé) a vypnete-li segment je zvyklý dostat zpět do čirého stavu.Použijete-li AC tmavnout segmenty krystaly nikdy nemůže 'uložit' orientace a tento problém se nezobrazí.Běžně používáte frekvenci 300-1000Hz.
Existují nějaké čipy 7-segment řidiče v CMOS4000 řady, které jsou schopny řídit LCD.

Nashledanou

im již využívá na své palubě cd4543 jsem používal dříve pro LED displejem, ale i změnil na LCD. že to není žádný problém, že mi doteď jsem používal ji po dobu dvou týdnů, ale možná to bude později, tak thx to mr_ghz i rewied cmos4000 rodině a zjistil, že stejný čip lze použít pro LCD displeje, ale měli bychom použít obdélníkový formulář Tel pin (pin 5).tak thx mr_ghz
a kluci im tichý hledět do jediného čipu, který ovládá více než jednu číslici, a které lze ovládat z databus (ne sériové)
thx in advance

Je možné, že napájení ze sítě je používán systém pro podsvícení LCD?

[quote = "Želeč"] im již používají cd4543 na mé palubě jsem používal dříve pro LED displejem, ale i změnil na LCD. že to není žádný problém, že mi doteď jsem používal ji po dobu dvou týdnů, ale možná to bude později, tak thx to mr_ghz i rewied cmos4000 rodině a zjistil, že stejný čip lze použít pro LCD, ale měli bychom použít obdélníkový formulář Tel pin (pin 5).tak thx mr_ghz
a kluci im tichý hledět do jediného čipu, který ovládá více než jednu číslici, a které lze ovládat z databus (ne sériové)
thx in advance [/ quo

jiný druh čipu pro stejná použití, je 4556, pokud máte řídit více zobrazení, můžete použít multiplixer čipu 4553, viz cmos list pro informační

Pokud chcete použít singal čip pak INTERSIL (ICL), byly tyto druhy čipových až 4 1 / 2 poloviny digit řidiče

HI
Jen jsem v tuto chvíli dělá totéž DĚLÁTE!
Jsem se rozhodl použít TEXAS MPS340F413 velmi levné CHIP
2,60dolar 16 bitů CPU s LCD DRIVERS Built in
Také jsem se dostal ME LCD displeje z LUMEX 4 číslice (můžete použít dva) PRO KAŽDÉHO ,40dolar OBJEMU
Takže mám CPU LCD ŘEŠENÍ PRO 3,00 dolarů
TRY BEAT, ŽE TO !!!!!!!!!..
Na vrcholu.Můžete si vytvořit programování / DEBUGGING LPT adaptér pro 1 dolar a můžete si stáhnout ROZVOJ
Životní prostředí (IDE C ASSAMBLER) ZDARMA (4k CODE LIMITED)

Je jen na vás!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back