Telefon Reproduktory do sluchátek

W

wayneage

Guest
Ahoj,
Našel jsem nějaké spearkers můj bratr nebyl používat pro jeho W810i Sony Walkman telefon, se připojují k telefonu přes THA telefonů standardní připojení.Tam byl opravdu dobrý zvuk, pro velikost a já myslel, že to bude v pohodě, pokud bych mohl použít na svém iPod / discmany atd.
Tak jsem starý pár levných sluchátek, uříznout dráty, odříznout spojení do telefonu reproduktory, a připájené dráty dohromady.K mé radosti to fungovalo, nikdy jsem udělal něco podobného před, ani pájené nic!
Ale důvod, proč jsem vysílání je zvuk není nikde tak hlasitě, jak to bylo s telefonem.
Mohl by někdo dát nějaké návrhy, jak mohu dostat hlasitější zvukový výstup?Je možné telefon byl poskytující výkon / zesílení k reproduktorům nějak?
Jedná se o reproduktory a telefon:
http://www.pbase.com/bengalboy/image/54494002.jpg
http://www.pbase.com/bengalboy/image/54494003.jpg

Díky,
Wayne

Opravdu iPody etc jsou určeny pouze k pohonu sluchátka.Pokud chcete používat reproduktory, musíte napájen z nich s vestavěným zesilovačem určené pro tato zařízení.Původní společnost Sony měla vyšší výkon, což mu umožňuje řídit un-poháněl reproduktory přímo_Omlouváme se žádná částka hrát asi bude toto nastavení ještě hlasitěji.Můžete žít a učit se!.Mějte se na to.

Nemyslím si, že telefon bude mít dost síly k manipulaci s reproduktory.

Jedna otázka:

Potřebujete baterie fungovat reproduktory?

Pokud ano, s největší pravděpodobností vaše připojení není správné.

Bude užitečné, pokud můžete post výkres, co jste provedli.Přidáno po 3 minutách:Oh, moje chyba.

Nechápala jsem, váš příspěvek poprvé.

Pokud řeknete, že je zvuk, ale ne příliš nahlas, pak GrandAlf je správný (Omlouvám se)

Každopádně to bude užitečné, pokud jste post obrázek vašeho připojení.Na zdraví.

No, co jsem je jen připájen 2 vodiče společně, takže nemá smysl ukazovat pic na to!Ale já vám ukážu pic původní spojení obvodu, což je to, co bylo nahrazeno sluchátka.
Má kondenzátory, myslím, že jsem mohl vidět někde mohou zesílit zvuk je to tak?
V pic připojení 4 jsou v horní části, kde drát původně připojený reproduktor.

Kondenzátory jsou pro DC blokování, jen umožňuje AC mluvčí signál.Tento okruh bude NOT zesílit.Jak bylo uvedeno dříve, než budete potřebovat baterie nebo síťového amplifikované reproduktory, pokud chcete jít v tomto směru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back