Telekomunikační okruh ve VHDL

T

Tom2

Guest
Chci realizovat telekomunikační okruh použití vhdl.Is každý, kdo má prostředky pro tento ?????????????????????

Myslím low-pass filtr, LNA, vysílač, přijímač, frekvenční mixer, oscilators a všichni o tom.

VHDL je určen pouze pro digitální návrhy ...!!!

Ahoj, co si myslíte o sítě na čipu (NOV), autobusy ,...?

VHDL je určena pro digitální Design. Chcete-li okruhy pro telekomunikace, musíte vidět analogový smíšené signály související s HDL. Stejně jako VHDL-AMS.

Možná, že můžete udělat jen FIR nebo IIR filtru s VHDL

Měl jsem stejný názor (VHDL, že je určen pouze pro digitální okruhy), ale pak jsem viděl dokument, který používají VHDL-AMS realizovat analogové circuit.I potřebují prostředky na toto téma

OK, takže mluvíte VHDL-AMS se ... ne VHDL se liší!

Mám tu nějaký dokument o VHDL-AMS se můžete dočíst, že vám pomůže

No, když si můžete vytvořit svůj design software-definoval rádio způsobem, můžete to udělat téměř vše, co s VHDL jen ... (If. ..):)

Měli byste být trochu konkrétnější, co chcete realizovat .... Některé z návrhů Telecom (částečně), může být čistě digitální, tak můžete použít VHDL, ale většina z nich se zabývá smíšené signály a VHDL-AMS je nejlepší možností, jak jít. :)

FIR IIR CIC .. tyto druhy VHDL designu lze nalézt v "Digitální zpracování signálu s Field Programmable Gate Arrays", Uwe Meyer, Baese.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back