Tento projekt je pro vás snadné, ale pro mě těžké

M

mf1364

Guest
Ahoj každý subjekt jsem nová PIC a jazyce C, a já měl to projekt, tak prosím, říci, že příkazy, které C mi může pomoci v tomto projektu. a projekt je: Mám 10 LED a 4 * 4 klávesnici, a je-li držte klávesu číslo 1 na 1 s první LED by mělo být na dobu 10s a pokud držte klávesu číslo 1 pro 2s druhý LED by měla být na pro 9s, a tak dále až do 10. LED ... Při být klíčem číslo 1 pro 10s 10. LED by měla být na dobu 1s a pokud se podržte tlačítko číslo 1 méně než 1s LED by měla být zapínat a vypínat jednotlivé 0.1s za 10s vedle řešení tohoto projektu, chci si vybrat Nejlepší PIC kompilátor pro jazyk C, takže prosím, představit mi kompilátor (, kteří pracovali s ním) a říct, proč si myslíte, že je nejlepší? a já jsem s použitím CCS kompilátor teď, takže pokud máte například prosím, dej mi Díky

Máte MikroC, C18 a hi-tech C z čeho vybírat. A každý má své preference. Nejprve zkuste vše C a zjistit, která vám vyhovuje.

Prvním krokem k provedení je nakreslit vývojový diagram popisuje práci, které očekáváte. + + +

Pokud jste na programování PIC, co potřebujete dostat nějaké pochopení toho, jak ovládat IO piny a použít časovač, např. setiing TRIS bitů a LAT bitů atd. začít jednoduché programy, např. 1. realizovat pro () smyčka blikající LED ON / OFF 2. si pomocí přepínače ON / OFF hodnotu pro přepnutí LED ON / OFF 3. pomocí časovače bliká LED zapnuto / vypnuto 1 druhém období nyní máte základní znalosti, aby začaly provádět schématu doporučených v předchozích příspěvcích.

[SIZE = 1 ]---------- Příspěvek Přidáno v 06:49 ---------- Předchozí příspěvek byl v 06:44 --------- - [/SIZE] [/color]
Prvním krokem k provedení je nakreslit vývojový diagram popisuje práci, které očekáváte. +++
Můžete mi pomoci pro kreslení diagram? Mám nového v této položce také

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidán v 06:53 ---------- Předchozí příspěvek byl v 06 : 49 ---------- </span></span>
Pokud jste k programování PIC, co potřebujete dostat nějaké pochopení toho, jak ovládat IO piny a používat časovač např. setiing TRIS bitů a LAT bitů atd. začít jednoduché programy, např. 1. realizovat pro () smyčka blikající LED ON / OFF 2. si pomocí přepínače ON / OFF hodnotu pro přepnutí LED ON / OFF 3. pomocí časovače bliká LED zapnuto / vypnuto 1 druhém období nyní máte základní znalosti, aby začaly provádět schématu doporučených v předchozích příspěvcích.
můžete psát příkazy, které lze číst z klávesnice klíče?

vývojové desky mají obvykle řadu periferních zařízení a slouží k rozvoji prototypu systému, než návrh PCB pro cílovou projektu, např. [url = http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en024858] Explorer 16 Development Board [/url] [url = http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en023837] mechatroniky Demonstrace Kit [/url]

vývojové desky mají obvykle řadu periferních zařízení a slouží k rozvoji prototypu systému, než návrh PCB pro cílovou projektu, např. [url = http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService = SS_GET_PAGE & nodeId = 1406 & dDocName = en024858] Explorer 16 Development Board [/url] [url = http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en023837] mechatroniky Demonstrace Kit [/url] [/ quote ] Jsem tak díky plné, ale to je problém, stránky Microchip filtrován ve své zemi, takže jsem nemohl otevřít odkazy, mimochodem máš CCS kompilátor má pomoci při jeho možnosti, jako je další software, nebo ne, protože moje verze ccs_4. 084 nemá!! a já chci znát jeho Můj softwarový problém nebo to kompilátor nemá HELP ?!!!!!!!!!

Pomocí Hi-Tech kompilátor na Microchip mechatroniky představenstva této bliká dvě LED diody a kopíruje hodnotu přechodu na LED
Code:
 / / blikat dvě LED a dvě kopie přechod na LED / / / / připojit SW2 ro RA0 / / připojit RD7 , RD6 a RD5 na LED # include / / funkce zpoždění neplatné zpoždění (int x) {int i; for (i = 0; i

pomocí hi-tech kompilátor na Microchip mechatroniky představenstva této bliká dvě LED diody a kopíruje hodnotu přechodu na LED Mockrát vám děkuji, můžete vysvětlit, více informací o výhodách a nevýhodách Hi-tech? a porovnat jej s CCS a mikro C kompilátory? protože já jsem na začátku cesty a hledám dopředu k nalezení nejlepšího kompilátor pro jazyk C a PIC mikrokontrolér

Má každý subjekt ví, jaký je vzorec pro výstavbu v reálném čase? proto, že můžete zapnout a vypnout LED s tlačítkem, ale teď chci ovládat osvětlení, čas a vybudovat dobu 1s, 2s ,.... 10s a jak už jsem řekl předtím, než jsem použití CCS, a jazyk C. [COLOR = " Silver "] [COLOR =" Silver "] [SIZE = 1 ]---------- Příspěvek přidán v 11:24 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:23 - --------[/SIZE] [/color] [quote = horace1, 915989] nemůže pomoci s radami, jak jsem se nepoužívají PIC16 již mnoho let a pak jsem jen použil Hi-Tech kompilátor Děkuji moc, chci instull Hi-Tech kompilátor, ale že má nějaký vnitřní problém, takže si můžete představit bez odkazu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back