Tepelná Sink vázané na PCB??

B

bendžo

Guest
Mám nový design, který používá hodně síly MOSFETs jako lineární regulátory.MOSFETs jsou powerpak8 balíku, které jsou optimalizovány pro dumping své teplo do PCB.Problém je v tom, že jsem nucen mít 32 těchto obvodů a každý může zpracovat až 3.5A.Tento skládky hodně tepla do PCB, které nemám dobrý způsob, jak extrahovat.

Moje myšlenka byla uspořádat MOSFETs do skupin po čtyřech kolem malého náměstí měděné podložky.Na měděné podložky, chci připojit malé náměstí chladič určený pro malé balení BGA.Doufám, že mnoho lokalizovaných chladiče bude tahat přebytečného tepla z desky.

Boss muž se bojí tepelné pásky na chladiče.Ten se obává, že se pevně drží BGA, ale nebude držet měděnou fólií.Má někdo nějaké info tepelné pásky a jaké budou trčet?Zatím dřez lidi tepla a tepelné pásky lidi nebyly příliš užitečné.

Díky.

---- Steve

Nevidím problémy s přilnavostí tepelné pásky na holé mědi (s největší pravděpodobností konzervované nebo jinak pozinkované) podložky.Měli byste však odhadnout předvídatelný tepelný odpor.Horizontální vedení tepla není tak velký.Ve většině případů vertikální vedení tepla (s pomocí dostatečného množství tepelné průchody), může být lepší.

Pro top hory heatsink, tam jsou také solderable verze, která může zabránit další tepelný odpor tepelné zátěže a také zjednodušení montáže.

Měl jsem podobný problém používá řadu tepelných průchody, 16x 0,30 mm otvor pro 1,0 mm rozteč provádět tepla PCB pak využívá termální epoxidové do dluhopisů extrudovaného H / S na PCB.Stejně jako předchozí plakátu říká, že očekává velmi špatné rozložení na povrchu vrstvy.Jste-li omezeny na stejné straně chladiče & PowerPaks pak možná domnívají, lepení na PPaks přímo.

Existuje mnoho možností řízení teploty, několik aplikačních parametrů rozhodnout o nejlepším vybrat.
Pro nejnižší tepelný odpor ve spojení s topmount chladiči, tak bych především zkontrolovat balíček typů IRF DirectFET.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back