Teplota simulace v SPICE

E

evilguy

Guest
jak víme, v SPICE existuje příkaz pro nastavení simulace teploty.a příkaz je:. TEMPve skutečnosti, jak tento příkaz ovlivní simulace?že tento příkaz je podobný, když jsme se liší TNOM v parametru koření?Například když jsme si stanovili

Kód:

. TEMP 30

Ahoj
v HSpice, většina z variant výchozí hodnoty, TNOM je také nominální teplota, že okruh je simulována v něm!(= 25C °), pokud nechcete nastavit požadovanou tepl.
ale když chcete používat. Temp prohlášení můžete změnit tuto nominální hodnoty, ale ve skutečnosti to je čip temprature!

S pozdravem,
SAZ

z toho, co jsem četl, TNOM je teplota, které jsme extrakt naše tranzistoru model.Pokud se i jednoduše změnit hodnotu TNOM, bych měl také zvážit další parametr, stejně jako VTHO, TOX a tak dále.Mám pravdu?Když jsem simulovat pomocí
Kód:

. TEMP 30

Je to divné.Snažím se to s přízrakem, a výsledky jsou stejné.V strašidlo, temp je skutečná teplota.

evilguy napsal:

z toho, co jsem četl, TNOM je teplota, které jsme extrakt naše tranzistoru model.
Pokud se i jednoduše změnit hodnotu TNOM, bych měl také zvážit další parametr, stejně jako VTHO, TOX a tak dále.
Mám pravdu?
Když jsem simulovat pomocíKód:

. TEMP 30

renwl napsal:

Je to divné.
Snažím se to s přízrakem, a výsledky jsou stejné.
V strašidlo, temp je skutečná teplota.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back