(test) Keil51 a Keil-MON51

S

SISWANTO

Guest
Dear All,
Četl jsem o Keil a jejich MON51.
něco, co chci se zeptat,
1.je MON51 a Keil možnost ladění na úrovni omáčka-jako např. C,
nebo pouze na montáž úrovni.
2., který z nich lépe, MON51 nebo ISD51Siswanto

Hi Elchula,
Odkazují na Vaše odpověď, je to znamenalo, že můžeme dělat ladění, singgle krok, break point, atd.?
Mohl byste mi prosím pošlete vaše snímání obrazovky vašeho debugger Keil?Sis

můžete udělat ladění obou asm a C pomocí mon51 a ISD 51.
mon51 je vhodný pouze pro von Numen hardwqare ale isd51 může být použit s harward abd von Numen hardware.isd51 má velmi malý debugger režie (na 100 bajtů
only).
hleznu

Hi Hock,
Snažil jsem se a udělal MON51 se úspěšně Keil,
Je milá nástroje chlapi, zejména pro vzdělávání
mikrokontrolér a C programování.
A teď chci zkusit ISD51, četl jsem o investičních službách
vodítko, ale zmínit, že náš program a
debugger je naprogramována v non-volatile pamětí
tak jako EPROM, FLASPROM a Varian.Je to pravda?
Díky Hock.

Siswanto

Ahoj
Jedna otázka!

Můžeme využít MON51 a další nástroje jste právě zmínil (ISD51 s Keil), lze použít pro jednočipové aplikace, aniž XDATA?

Můžeme použít pouze s jedním 89C51 bez externí RAM?

díky
PIcstudent

Picstudent napsal:

Ahoj

Jedna otázka!Můžeme využít MON51 a další nástroje jste právě zmínil (ISD51 s ke * il), lze použít pro jednočipové aplikace, aniž XDATA?Můžeme použít pouze s jedním 89C51 bez externí RAM?díky

PIcstudent

Picstudent napsal:

Ahoj

Jedna otázka!Můžeme využít MON51 a další nástroje jste právě zmínil (ISD51 se ke * il), lze použít pro jednočipové aplikace, aniž XDATA?Můžeme použít pouze s jedním 89C51 bez externí RAM?díky

PIcstudent

Zásady ISD51 je vložením malé kód prolomit programu a odeslat status Keil uVision.
ISD51 použití makra pro vložení malý program, a nejlepší pro 8X51 pouze v jediném čipu.
Máte-li vybudovat velký program a bez jediného čipu, použijte Keil mon51.

bsiswoyo

bsiswoyo napsal:

Zásady ISD51 je vložením malé kód prolomit programu a odeslat ke statusu * il uVision.

ISD51 použití makra pro vložení malý program, a nejlepší pro 8X51 pouze v jediném čipu.

Máte-li vybudovat velký program a bez jediného čipu, použijte ke * il mon51.bsiswoyo

SISWANTO napsal:

Mám představu, proč nepoužíváme emulátor EPROM, takže jsme se nikdy potřeba až k hořet program / kód čipu a můžeme zachránit naší doby.
Jedna otázka je, můžeme to udělat?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back