test o 14bits CMOS potrubí ADC

H

horzonbluz

Guest
Ahoj, přátelé.Chci design CMOS 14bits 100ms / s potrubím ADC.
Ale když si myslím, že frist fázi to.Našel jsem to třeba velmi velký kondenzátor ve vzorku a drží okruhu v první fázi.Zjistil jsem, že mnoho práce se asi s vysokým rozlišením CMOS potrubí ADC.Jak tento problém vyřešit v první fázi?

Obávám se, že nemůžete vyřešit tento problém jako kondenzátor velikost je dána tím, tepelný šum.Proto je pro 14 bitů, které budete potřebovat více než 15pF kondenzátoru atleast Pokud budete chtít více než 11 účinných kousky z našeho ADC.

Našel jsem nějaké papíry popsané, že používá multibit nejprve relaxovat hluku a odpovídající požadavky na následujících etapách.Jsem studium těchto dokumentů a to teoretiků.Ještě Děkuji vám za vaši pomoc.

Ano, s využitím multibits za první fázi uvolňuje kondenzátor odpovídající požadavky zisk je funkce Cs / CF, kde Cs = odběr vzorků kondenzátor a CF = zpětnovazební kondenzátor.V multibit fázi (tedy 3 bity / fázi) Cs = 8Cs, tedy nesoulad mezi kondenzátor je méně výrazný Za prvé kvůli poměru 8 a jednak proto, že velký kondenzátor velikost má větší shoda.

Také multibit uvolňuje hlukové požadavky i vzhledem k tomu, že pozdější fáze přispívají méně hluku jako vstup jen hluk je rozdělen na vysoké zisk první etapy.

Nicméně, jak jsem se zmínil v mém předchozím zaměstnání, minimální odběr vzorků kondenzátor velikosti 1V swing zůstat nad 15pf.

Měli byste si přečíst dokumenty David Cline a Yun Chiu jak Paul Gray studentů na UC Berkeley.

Jde.

Díky moc.Mimochodem, pokud máte papíry jste zmínil, můžete nahrát tyto papírové nebo pošlete mi je?
Můj email je horzonbluz (at) gmail.com.
Děkuju mnohokrát.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back