test o VCO v reálném obvodu

S

svensl

Guest
Jsem trochu zmatený asi VCO a jejich bevaviour.Doufejme, že někdo může objasnit některé z mých otázek.Obecně máme frekvence VCO, který je dán w (z) = W0 Kvco * Vin.Frekvence je v té době integrované (model) s cílem získat fáze.Víme, že vyšší vstupní napětí rychleji VCO hromadí fáze a rychlejší průběh výstupní frekvence.To je hezký matematický model, ale nemohu učinit connectoin ke skutečnému obvodu.

1) například pomocí N-fázi kroužek oscilátory Kde je vnitřní fáze?Je to signál, vidím a pozemku v obvodu simulátor?Pokud ano, je fáze napětí, tj. to, co jednotka to má?

2) Jak je výstupní signál je generován.Často v knihách, se říká, že výstup VCO mohl být sine, nebo pulzní vlny?Jak ve skutečném obvodu mohu uvědomit to?

Doufám, že někdo může pomoci mi s tím.
Díky
Svensl

svensl napsal:

Jsem trochu zmatený asi VCO a jejich bevaviour.
Doufejme, že někdo může objasnit některé z mých otázek.
Obecně máme frekvence VCO, který je dán w (z) = W0 Kvco * Vin.
Frekvence je v té době integrované (model) s cílem získat fáze.
Víme, že vyšší vstupní napětí rychleji VCO hromadí fáze a rychlejší průběh výstupní frekvence.
To je hezký matematický model, ale nemohu učinit connectoin ke skutečnému obvodu.1) například pomocí N-fázi kroužek oscilátory Kde je vnitřní fáze?
Je to signál, vidím a pozemku v obvodu simulátor?
Pokud ano, je fáze napětí, tj. to, co jednotka to má?2) Jak je výstupní signál je generován.
Často v knihách, se říká, že výstup VCO mohl být sine, nebo pulzní vlny?
Jak ve skutečném obvodu mohu uvědomit to?Doufám, že někdo může pomoci mi s tím.

Díky

Svensl

Nejsem si jist, co jste tím myslel svoji odpověď.I dále zpřesní na mou otázku.Co a Kde je fáze v obvodu provádění VCO?Například, chci generovat impuls vždy, když vnitřní fáze prochází určitou hodnotu.Jak mohu dosáhnout?Nějaké nápady.

Díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back