S
svensl
Guest
Jsem trochu zmatený asi VCO a jejich bevaviour.Doufejme, že někdo může objasnit některé z mých otázek.Obecně máme frekvence VCO, který je dán w (z) = W0 Kvco * Vin.Frekvence je v té době integrované (model) s cílem získat fáze.Víme, že vyšší vstupní napětí rychleji VCO hromadí fáze a rychlejší průběh výstupní frekvence.To je hezký matematický model, ale nemohu učinit connectoin ke skutečnému obvodu.
1) například pomocí N-fázi kroužek oscilátory Kde je vnitřní fáze?Je to signál, vidím a pozemku v obvodu simulátor?Pokud ano, je fáze napětí, tj. to, co jednotka to má?
2) Jak je výstupní signál je generován.Často v knihách, se říká, že výstup VCO mohl být sine, nebo pulzní vlny?Jak ve skutečném obvodu mohu uvědomit to?
Doufám, že někdo může pomoci mi s tím.
Díky
Svensl
1) například pomocí N-fázi kroužek oscilátory Kde je vnitřní fáze?Je to signál, vidím a pozemku v obvodu simulátor?Pokud ano, je fáze napětí, tj. to, co jednotka to má?
2) Jak je výstupní signál je generován.Často v knihách, se říká, že výstup VCO mohl být sine, nebo pulzní vlny?Jak ve skutečném obvodu mohu uvědomit to?
Doufám, že někdo může pomoci mi s tím.
Díky
Svensl