Testování Montované rady

S

sumavl

Guest
Zdravím všechny,Mám plně vybaveno rady; bych měření odporu mezi VCC (1,2 V) & GND na desce před zapnutí.

Multimetr ukazuje čtení 20 ohmů.

Pozoroval jsem obvykle napětí jádra na zem bude v rozmezí 20 až 100 ohmů, proč je to tak?

Z výše uvedených hodnot, mohu usuzovat, že zpracovatel by konzumovat proud (minimálně)
60 mA (tj. I = V / R; 1.2V/20) po Power-On?

2.Pokud výše uvedené není pravda, pak jaké závěry lze vyvodit z výše uvedeného čtení?

Víte, jsem narazil na palubě pomocí ADI TS201 DSP, spec říká impedance mezi GND a VCC by měla být 50ohm nebo něco takového, ale skutečná hodnota I opatření na palubě mezi GND a VCC je jen 8ohm.V té době jsem myslel, že to musí být krátký!
Ale po kontrole všech možných krátké místo, jsem se snažil moc na palubě, žádný kouř vůbec, a funguje dobře.^ _ ^
Později, vím, že impedance měříme mezi GND a VCC je ekvivalentní impedance mnoho energie čepů a zemi, je to paralelní hodnota všech moc kolíky, a vyrovnat hodnota by měla být menší než impedance ve spec.V spec, impedance by měla být měřena mezi jedním PIN a GND.
Navrhuji, abyste si zkontrolovali všechny možné krátké místo, pokud není krátká, pak si můžete zapnout!Hodně štěstí!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back