Theree phasic vlna generátor

V

vicoal

Guest
ahoj lidi,

Potřebuji orientaci realizovat obvody, které generují sinusové, čtvercové, trojúhelníkové a viděli vlny, a také genererate tři fáze systému (stejně posun 120 stupňů navzájem).V obvodu musí být schopné generovat vlny v pořadí milivolts a doplnit jej do 5 W nebo více.

Budu moc vážíme jakékoli pomoci naléhavý ...Díky moc předem.

Na XR2206 funkci generátoru IC učinila sinewaves, trojúhelník vln a squarewaves asi 35 let.Myslím si, že je stále ještě vyrábějí.

A ovládání hlasitosti na svůj výstup upraví signál z nuly na 5V nebo více.

Obvody mohou být připojeny k 3-fázové výstupy.

Ale protože jste zapomněli říct nás se kmitočtů nezbytných pak možná není příliš vhodný.

Mockrát vám děkuji, ale můžete mi ukázat, jak používat tuto IC na 3 fáze výstupy?, o frecuency signálu, myšlenka je to test na 60 Hz signály.

Můžete mi říct, o ICL8038, funguje pro tyto věci?.

Opět jsem ocení všichni pomoct můžeš dát mě.

V ICL8038 je přibližně stejná jako XR2206 ale není provedena ještě.

Tři RC sítě, aby všechny tři fáze.

děkuji, ale více informací není povoleno na tomto fóru?

Udělal jsem pár tipů.A teď si myslíte o tom, jak to udělat.

Samozřejmě můžete použít 8038, pokud je máte.

Pokud jde o fázi provozu: Lze očekávat, že mají určitý minimální znalost AC síťové teorie, když plánujete používat třífázové generátoru.Tak nádechem používat RC obvody by měly být v zásadě pochopitelné.

Pamatujte si, že 180 ° fázový posun znamená jednoduše invertování signál, tak vám v podstatě potřeba síť, která generuje 60 ° fázový posun a invertování zesilovač jako stavební kameny.

Pokud dáváte přednost konstantní amplitudou, nastavitelný fázový posun, a druhého řádu OP allpass okruhu je nejvíce flexibilní způsob, jak se můj názor.

Druhou možností je mít kvadraturní složky (0 až 90 °) a závěrečná sítí syntetizovat do tří fází.To by byl dobrý způsob pro proměnnou frekvenci třífázové soustrojí, pokud již máte s frekvencí proměnnou kvadraturní oscilátor.Ostatní návrhy mohou používat digitální generace (čtvercové vlny) a nízké průchody nebo čistý digitální (DDS) concepts.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back