Thinget PLC, odpovědi na to

C

CrabMan

Guest
Ahoj všem, já jsem s použitím Thinget PLC, jsou docela dobré a levné, jeho čínské značky, a proto tam není moc dokumentace. Navrhl jsem řadu kontrol a tyto stroje PLC mohou dělat skoro všech ostatních známých značek může dělat, takže pokud někdo má dotaz ohledně těchto plc je můžete připojit toto vlákno a diskutovat .. S pozdravem, Krabí Man

Ahoj, já jsem s použitím Thinget PLC, já má problém udělat komunikaci mezi PLC XC3-32R-E a rozšiřující modul XC-E4AD2DA I spojit s vynakládat kabel a jsem si 24V napájení PLC hlavní jednotku, aby se zabránilo zasahovat expanze XC, ale vedl XC expanzi světla jen pro málo času mám změnit plc a expanze, ale stejný problém, prosím sdělte mi, kde je problém přesně

Ahoj, Tak zaprvé je třeba k napájení z 24V rozšiřující modul PLC napájení, pokud si nejste dělat, že pak budete muset aspoň připojit důvodu PLC důvodu rozšiřující modul a napájecí zdroj, který používáte pro rozšiřující modul. jednak ověřit, zda software XCPro detekuje rozšiřující modul připojen, nebo ne, když XC-E4AD2DA moc svítí. S pozdravem,

Ahoj, pracuji jako technik v THINGET PLC Indonésii autorizovaného distributora. panu hajer_brahmi: 1. Dejte XC-E4AD2DA moci od ostatní 24 DC napájení. Pokud XC-E4AD2DA může fungovat správně (LED "na" neustále), myslím, že napájecí zdroj uvnitř hlavní jednotky XC3-32RE potíže (nemůže poskytnout proud na zatížení). 2. Pokud ani použití U externího napájecího zdroje, může rozšiřující modul nebude pracovat správně myslím, že rozšiřující modul poškozen. Pokud se najde U této chybě, protože poprvé zapnut tento PLC navrhuji U kontaktovat svého prodejce, kde U koupit PLC. každý distributor THINGET dát záruku. Jakékoliv otázky ohledně THINGET PLC a HMI TOUCH WIN, neváhejte nás kontaktovat: zigan@ymail.com

Ahoj, si myslí, že pan a pan CrabMan zigan ale řešení bylo, že bychom měli nejprve dát XC-E4AD2DA sílu z jiných napájení 24 DC po tom dáváme moc XC3-32RE a Evry, co bude fungovat normálně, ale mám jiný problém: Mám tři proměnné napěťové vstupy 0 ~ 10V do rozšiřujícího modulu XC-E4AD2DA, že se obrázek ukáže v T-OP560 ale že to není práce jsem si zvolil ID100, ID101, ID102 si představit tři vstupy (tři potenciometry) variace tři vstupy nelze vystavovali jízdního stejnou dobu. Já chci vědět, jestli všechny vstupy XC-E4AD2DA může být použit jako proměnné myslíte, že jste

Může mi někdo pomoct s nějakými informacemi o XMP2 Thinget-32PR-E? Zejména jak změnit nastavení času. Díky.

Ahoj ProjectOffice nutné změnit hodnotu v registru data, můžete to udělat na HMI-li to featur je v programd, pokud ne, můžete použít PLC programování softwair to udělat. pro více informací e-mailem nick965ATfromruDOTcom

ahoj, může někdo navrhnout, jak používat vysokorychlostní čítače na XC5-32 chci použít jako vstup X0 a X3, jak Směr počítání, jak to udělat? děkuji

Prosím pošlete mi odkaz na web výrobce. Také musím kabel schéma zapojení z PLC do PC. Díky předem ...
Zdravím všechny, já jsem s použitím Thinget PLC, jsou docela dobré a levné, jeho čínské značky, a proto tam není moc dokumentace. Navrhl jsem řadu kontrol a tyto stroje PLC mohou dělat skoro všech ostatních známých značek může dělat, takže pokud někdo má dotaz ohledně těchto plc je můžete připojit toto vlákno a diskutovat .. S pozdravem, Krab Man

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back