Tlakové snímače obvodu

J

jianwei

Guest
Já jsem v současné době pracuje na projektu, ale já jsem přilepená na to.

Můj projekt je pracovní tlak na nohu obvodu, které potřebujeme zjistit nohy tlaku.O jaký typ nebo druh noha čidla tlaku bych měl použít pro svůj obvod?Myslíte někdo z vás má obvodů / schémata pěšky tlak obvodů?

Jsem přilepená, v jaké jsou některé z jejich složek, které je třeba uvnitř nohy tlak okruhu.Já jsem v současné době dělá něco jako biolékařský nohy snímání tlaku.

, Kdy jsem třeba stavět obvodu pomocí pravé presure sensor, na pocit tlaku, že se jedná o nohu.Snad 6 nohy míč regionech?
jianwei je offlineDoufám, že se tady někdo, kdo může pomoci.
Díky.

Možná, můžete použít tento snímač:
http://www.farnell.com/datasheets/81206.pdf

Rozhodl jsem se dostat BR senzor.

Ale jak jsem se o návrhu na okruhu?

Jsem zcela nové, které jí, proč to je potřeba poměrně hodně pomáhají zde

BR by vás do značné míry rozumí rezistor měnícím jeho hodnotu proportionaly na působící síly.
Takže pokud máte běžný zdroj vysílající proudu senzoru budete vytvářet napětí, pak lze měřit napětí s některými DAC.Vše, co potřebujete, je aa napětí referenční pro DAC a máte hotovo.
Potom máte digitální hodnoty napětí a můžete převést na platnost.

Bude vytváření voltmetr pomáhá v mém celkovém obvodu?

Moje "voltmetr" je vidět, kolik síly a tlak, že noha se jedná o čidlo."Čím je napětí vyšší tlak / síla"

* Otázka:
Jak mohu převést digitální hodnoty napětí na platnost?

voltmetr bude dělat to samé jako digitální hodnotu z ADC (obě měření voltege přes ně čidlo)
V obou případech je potřeba nějakým způsobem převést naměřené hodnoty síla působící na senzor.
Spec od senzoru budete znát hodnotu odporu s 0 a maximální silou.Také můžete získat křivku v manuálu - tam si přepočítat ji napětí.
V nejhorším případě budete muset použít vah charakterizovat.

Jak převádět hodnoty a displej se stane kPA, nebo pokud jde o platnost?

Existuje způsob, jak převést přes stavbu obvodů a zobrazení na 7 segment?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back