tlumivka Rf

S

ssayan79

Guest
Ahoj všem
Mám problém s zadusit RF.Musím studovat obvod připojen k mé zkoušku, ale nevím, proč induktoru jako sytič je umístěn tímto způsobem.
Prosím, pomozte mi.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

RF tlumivky které slouží k zásobování zkratu cestu pro DC a vysoké impedance pro AC signály.RFC použité na tomto okruhu je propojit p-terminál diody na dodávku k zaujatosti dioda do určitých provozních bodu (zkrat na DC).Pokud by byl spojen přímo the dodávek, by to způsobit, že výstupní uzel být viděn jako AC zem, takže je cívka slouží k mít vysokou impedanci na AC signál je frekvence, aby se zabránilo posunu střídavého signálu na dodávky DC.

Thak vám děkuji.
Ale v této konfiguraci mého dioda má v DC, oba terminály na zem.Je to žádný zkrat v tomto případě?

Myslím si, že v tomto případě, chcete mít nulovou V celé diodou (třeba zvrátit neobjektivní možná).Pokud RFC byl odstraněn a diody byl připojen přímo k zemi, vaše AC signál bude odsunut na zem.Tento obvod může fungovat jako omezovač, kdy AC amplituda signálu překročí dioda na cut-napětí, dioda je vpřed ovlivněna a signál je amplituda bude oříznuta.

Děkuju mnohokrát
Jste velmi jasné.Mám konečnou otázku.V modelu diody i hav zjistil, že v případě, že dopředu napětí převyšuje 0.7V, dioda začne provádět.Nemám jasný důvod, proč, když AC amplituda signálu překročí dioda na cut-napětí, dioda se chová jako omezovač a kde bych mohl najít matematický model tohoto chování.
Děkuji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back