to, co je železnice na železnici?

I

is_razi

Guest
prosím, řekni mi, co se železniční dopravy na železnici funkce pro operační zesilovače. : Oops:: oops:

Uzavřené vynikající železniční dopravy na železnici přednášku operační zesilovač poznámku

železniční dopravy na železnici se rozumí výstup OP rozsah může být rozšířen na maxium napájecího napětí dynamický rozsah.

si můžete zajít do Texasu webové stránky, stahovat a užitečné informace o tomto.

o / p rozsah je až napájecí napětí a vstupní CMIR je také aľ dodání voltage.o / p kolejnice na železniční lze získat pomocí třídy o AB / p fázi opamp.input železnici na železnici lze získat na pomocí bezplatné složený cascode operační zesilovač.

železniční ro železnici znamená, že vstupní / výstupní signál může houpačka od Vdd k Vss a váš operační zesilovač ještě může fungovat správně. železniční ro železniční dělá váš operační zesilovač více energie účinný.

železniční dopravy na železnici, vstup: znamená, že vstupní obvod vyžadují změnu od těch + ve zásobování nejvíce-jsem nabídky správnou funkci vlastně to není jednoduché, protože to způsobí, že se vstupní tranzistor projít mnoha regionech operací a v tomto případě nemůžeme předpokládat, malý signál analýzu železniční dopravy na železnici, výkon: znamená, že výstup určitého obvodu je v rozmezí od většiny + ve zásobování nejvíce-jsem napájení. vlastně: Když se budete snažit navrhnout obvod s vstup nebo výstup nebo obojí různé železniční dopravy na železnici, bude to vyžadovat hluboké pochopení pro mnoho parametrů designu jste díky

Ahoj Rail-to-Rail prostředky (jako ostatní zmínka) z dostupných max. napětí na min napětí. I po odpovědi na další téma "železniční dopravy na železnici operační zesilovač". Navrhuji tam papír Ron Hogervorst o obvodu techniky pro železnici-k-rail vstupní a výstupní techniky. tady to je: "Kompaktní napájecí-Efektivní 3 V CMOS Rail-to-Rail vstup / výstup Operační zesilovač pro VLSI Mobilní knihovny", Ron Hogervorst et al , IEEE 1994 JSSC S pozdravem, EZT

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back