to, co je příprava dat ve fyzickém designu?

V

vamsi_addagada

Guest
plz někdo vysvětlit, co je příprava dat ve fyzickém designu?

Co se někdy cítím související s přípravou dat v PD připravuje knihovny hlukovou analýzu (CDBs v kadenci světě), slévárna data, požadované LEF a časování knihovny ... atd.. Pracuji v kadenci světě, tak jsem tyto věci, a bude odlišná v dalších nástrojů, jako je EDA Synopsys nebo magma

Při spuštění nového projektu, musíte nejprve zjistit, zda FP / IP návrhová data jsou platné a konzistentní. Není-li údaje již byly zkontrolovány a ověřeny, měli byste předpokládat, že existují nesrovnalosti Pre-CTS a jiné problémy, které musí být vyřešeny před zahájením CTS. Data příprava zahrnuje Ověřování netlist a knihovny, kontrola časová omezení syntaxe, ověřování časová omezení, řešení stopa nesrovnalosti, Ověřování plánek, Generování Cap stůl pro odsávání RC a pro výpočet zpoždění ... Doufám, že u dostal nápad ... Pokud se přesto u HV pochybnosti pak u mě můžete zeptat ... Odpověď mě

Vynikající VLSI,, Doufám, že jsou velmi expierienced v tomto odvětví

Ahoj VLSItechnology by u pl komplikované na to, jak u vyřešit rozpory stopu? Díky, Sowmya

tisky nohy jsou obvykle používají při optimalizaci, přenesení a zmenšení, tak nástroj nahradí libovolnou buňku s podobnými otisk, jestliže dva std buňky, které mají stejný otisk, měly by být logicky i stejné, e funkčnost a ne na i.os, pak nástroj lze použít k optimalizaci, je-li stopa je v rozporu, pak optimalizace může mít za následek neplatné údaje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back