tok chůzi v push-pull SMPS

E

eem2am

Guest
Dobrý den, jak mám zastavit "tok chůze" v offline Push-Pull převodník? nemůže být provedeno s aktuálním smyslu, jak by to znamenalo zatížení proud je zastavil?

To byl vážný problém s použitím BJT, ale ne s MOSFETy

Děkuji E-design, jsou v pořádku MOSFET, protože "break-over" šťastně, když dojde k nasycení?

MOSFETy s jejich předmětem Ron pozitivní TK bude inklinovat k automatické vyvážení žádné tavidlo nerovnováhu. Další oprava by bylo využít současného režimu kontroly-.

Díky E-design, čj aktuální režim kontroly, i woul dhave myslel, že by vyčnívá nakonec přerušil proud zátěže? V primárních volbách, bude proud zátěže se trochu více, než magnetizační proud, tak jak můžu jen uříznout, když magnetizační proud je příliš vysoká. kdy dojde k nasycení a aktuální uteče budu moci cut-off pak ale pak proud již vzrostl špatně vysoká?

To se provádí pomocí "impulsu puls" omezení proudu. Většina moderních čipů jako SG3525 a poté, co tuto funkci. Proč jsi tak znepokojeni tímto problémem? Pokud váš transformátor je správně navrženo a vyrobeno a jezdí s MOSFETy to bude non-záležitost. Nerovné volt / Druhý problém vychází z BJTs s jejich doba skladování problémy. To není případ s MOSFETy a Ron s vytápěním budou mít tendenci k nápravě špičkový proud v každé noze transf PP.

Vidím to možnosti: - V napětím řízený push-pull, převzít design je dostatečný symetrická není třeba zvláštních opatření k manipulaci toku pěší . To je to, co většina designérů dělat, myslím. - Simulovat nebo ruka-vypočítat účinek toku pěší s vaší současnou konstrukční parametry, spíše než aby obecné úvahy. Zjistěte, zda případné současné nerovnováhy je přijatelné. (I když Základní elektronické dotazy fórum je místem pro obecné úvahy ...) - Použít aktuální režim ovládání - Použijte napětí režim kontroly s další vyrovnávací proud obvodem

Ahoj, mám jen postavena a testována Push-Pull, s použitím aktuální režim s MC34025 pwm regulátorem. To bylo jen 10 W, v režimu offline konvertor, ale MOSFETy okamžitě dostal opravdu horko. Změnila jsem udělat jeden tranzistor dopředu převodník teď a to je v pořádku. Já bych si preferovaný Push-Pull, jak je to méně zvlnění proudu v sekundární, ale ty byly FETs smažení! Jsem přesvědčen, že i přes současnou módu, Push-Pull je k ničemu, protože nebude schopen rozlišit magnetizační proud od zátěže proud?

Musíte dělat něco velmi špatně. Navrhl jsem řadu PP převodníky pro průmyslové i vojenské aplikace pomocí MOSFETs až o několik wattů a 100 je nikdy jádro posílení problém. Možná je problém s maximální tok výpočtu transformátoru PP nebo zrušení a použité stavební.

Jsem přesvědčen, že i přes současnou módu, Push-Pull je k ničemu, protože nebude schopen rozlišit magnetizační proud od zátěže proud?
Není potřeba rozlišovat to. Aktuální režim regulátoru přizpůsobí cyklus pro dosažení rovného špičkový proud pro obě poloviny cykly, které by měly být dostačující, aby zabránily saturace.

Děkuji MKO, myslím, že jsem vidět, ale ..... Zatěžovací proud jen primární bude líbit jak ne být výrazně větší rozsah než magnetizační proud v push pull. -Aktuální smysl odpor nesmí být zastaveny podle zátěže proud, takže to bude muset být dostatečně velká, takže to není odříznout tento proud ... to znamená, že bude nedostatek potřebné citlivosti přesně smysl magnetizační proud v včas .... magnetizační proud tak bude stavět až nepříjemné úrovní, než je omezena? -Souhlasíte s tím? Věřím, half-bridge a plné mostu jsou také pomocí bipolární tok řízený transformátory ...... a žádný inženýr by se jim bez mostu čepici, protože se obávají, tok procházky .......... takže myslím, že také toku chůze by měla být bál se v Push-Pull ......... Problém je, že nikde v Push-Pull, kde může být umístěna čepici zastavit tok chůzi?

-vy souhlasíte s tím?
No
žádný inženýr by se jim bez mostu čepici, protože se obávají toku pěší
Obvykle, budu mít stejnosměrný proud smysl zrušit unysmmetries. V unipolární push-pull obvodu, jak je popsáno, jak dosáhnout rovného střední nebo maximální proud v obou výstupů regulátor má stejný účinek. Čepice mohou být použity v polovině mostu nebo rezonanční-konvertor obvodů, kde je přítomný tak jako tak.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back