Transistor operaci v regionu CE (především nasycení region).

U

Urmi

Guest
Ahoj,
Nejsem si úplně jist, že to je tím správným fórem, ale nemohl jsem najít vhodnější fóra na post tuto otázku.

Dobře ... Jde o to, v nasycení regionu, například tranzistor PNP v konfiguraci CE, potřebujeme, aby předal zaujatost křižovatce CB.

Otázkou je, proč jsme se připojit baterii mezi kolektorem a emitorem (VCE) s kladným pólem na kolektor?Nebylo by to dopředu zaujatost cb křižovatky?

(V konfiguraci CB, je to snadné, aby předal zaujatost křižovatce CB, jak už jsme baterii přímo mezi sběratele a Base, volal Vbc .... ale v CE config, zdá se, že don, t přesně dopředu zaujatost křižovatky CB , jsme se jen, aby VCE za nižší zkreslení .... reverzní ale mám pocit, mohli bychom skutečně kupředu zaujatost křižovatce CB tím, že dělá to, co jsem naznačil výše ..... Tak proč ne, proč ne my, že? ?)

Nechápu, co máte na mysli tím 'CE region'.Ve společném emitor obvod pro přepínání, vpřed ovlivnění sběratel-base křižovatka je nežádoucí - to zpomaluje přepínání.To je důvod, proč Schottky dioda je často zní ze základny do kolektoru ve spínacích obvodech.

Keith

Je nám líto, že byla chyba v názvu jsem si, ale myslím, že jsem vysvětlil svou otázku komplikovaně dost ve vlákně samotné.
Nemluvím o tranzistor jako spínač ... Jsem jen na velmi základní úrovni, a já jsem nečetl o aplikacích tranzistoru ale .... Byl jsem se zaměřením na výstupní charakteristiky BJT, v ce konfiguraci, a konkrétně o vlastnostech v nasycení regionu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back