transkonduktančních "GM" spiknutí v ic5033

N

nijMcnij

Guest
ahoj

Mám upravené operační zesilovač, který jsem navrhl dříve a jsou zahrnuty GM ovládací obvod.

Snažím se, aby pozemek GM vs v běžném režimu.

vůbec představu, jak můžu udělat, aby v ic5033

díky

Myslím, že máte přístup tranzistor parametry, jako je GM z kalkulačky.
Takže jste mohl udělat zatáčku DC vašeho společného režimu a spiknutí GM.
Z Kalkulačka, otevřete prohlížeč.Pokud jste si zametat DC, budete mít ve stromu:
PSV - dc-op -
Pak zvolte tranzistor instance a je to GM.

Nebo můžete přístup k více přímo pomocí "OP" tlačítko.Vyberte tranzistor a můžete si vybrat pozemek GM.To se zobrazí jako funkce proměnné zamést DC.

Doufám, že odpověď na vaši otázku.

Děkujeme vám za vaši odpověď skal81 ...

Snažil jsem se oba způsoby, jak je popsáno, ale já si přímku pro GM.

x osa smést není podobná dc zamést proměnné, které já používám pro DC analýzu .... GM nemůže být konstantní.

i nastavit simulaci výběrem DC analýzu a poté vybraných compenent parametry a potom jsem si zvolil AC zdroj ..... mohu vybrat "dc" parametr zamést od -. 9V na 0,9 V. .... a to všechno Zbytek jak u řekla ...... ale já am prospěch konstantní hodnotu s osou x rozšiřuje 0 - 10.

Možná dělám špatně dc zametat .......
Vaší pomoci je velmi ocenil.

Podivné I když to bude fungovat s zametat DC.V tom případě zkuste s parametrickými analisys DC.
Uložit místo DC.Do parametrické analisys na vašem běžném režimu napětí a spiknutí GM.Měli byste mít více bodů a x-osa by měla být stejnosměrné napětí.Pak s kalkulačkou zvolte "rodina" a "hodnotu" spiknutí GM jako funkce ukazatelů zamést proměnné.

Cestou k tomu je diskutována zde:

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=70540&highlight =

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back