Trh v Singapuru pro analogové design IC

K

kaba

Guest
Ahoj, já jsem analogového IC konstruktér s 4 roky zkušeností v IC výkonové elektroniky (a 2 roky zkušeností je na úrovni aplikace výkonové elektroniky design, před tím). Jsem příslušný inženýr s mnoha vyrobených čipů. Jsem pracující v Singapuru. S tímto druhem zkušenosti, jak moc by měl můj měsíční plat je v Singapuru? Také to, co by můj měsíční plat se v zemi jako je Indie nebo Čína? Vaše odpovědi jsou velmi oceňovány. Nejteplejší oblasti, kabab

Nejsem si jistý, o platu v Singapuru. Plat v Číně není velká - jen asi 10000RMB měsíčně v průměru za analogového návrháře IC. Tento plat je dobré, pokud žijete v Číně, ale chudé ve srovnání se zbytkem světa. Pamatujte, že Čína je životní úroveň je mnohem nižší než v západním světě, takže nečekejte plat bude vysoká. Myslím, že pokud jste ve Velké Británii a USA, váš plat bude mnohem vyšší. Po zdanění nejspíš obejít 60.000 dolar ročně, a to může být mnohem vyšší, pokud jste zkušený designér se dobré výsledky. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 hodina 28 minut: [/color] [/size] přítel min Waid také, že Asie není dobré místo pro návrháře IC kvůli nedostatku společnosti IC designu .

tcfk2, Díky za Vaši odpověď! Je pravda, že IC design se zdá být dobře zaplacené v USA. Mám pružnost pohybu, ale já bych raději zůstat v Singapuru, protože mám rád země. Bohužel inženýři nejsou vypláceny i tady v porovnání s jinými profesemi zde. Můj celkový plat (vše včetně) je asi 4500 dolarů Singapur měs (pro váš odkaz) Zde je inženýr inženýr - není tam žádný zvláštní rozdíl mezi analogovým IC, digitální, nebo dokonce PCB inženýr, nebo "produkt" inženýr - i když pracovních míst tam různé úrovně obtížnosti. Připadá mi to nespravedlivé. Díky za info o Číně. Zaplatí je opravdu dost nízká, a nemohu mluvit jazykem. Ale děkuji vám za odpověď. PS: Proč je tato deska tak ticho? Je tam lepší fórum se zeptat na tyto otázky? Nejteplejší pozdravem, kabab

Možná manažerské kariéry má lepší vyhlídky? Například, řídit tým inženýrů? Tato část fóra je tišší. Já bych měla zájem vědět, jestli tam jsou podobné fóra. Terence

2 Kaba: To je zajímavé se dozvědět více o v Singapuru Některé otázky: Máte nějaké další nepřímé výhody kromě tohoto platu? Jaké jsou daně (typicky) pro takový plat? Jaké jsou typické výdajů za ubytování? Žádnou šanci, aby měl "Expat - jako" smlouva o zahraniční inženýr (s poskytovanými ubytování atd.)? Díky!

Plat v Číně by byl víc než to, že budou čerství absolventi magisterského studia se dostanete asi 8k * 14/year, a 4 roky analogové design zkušenosti, myslím, že plat bude vyšší než 200K. Ale stále je to méně než v Singapuru:)
Plat v Číně není velká - jen asi 10000RMB měsíčně v průměru za analogového návrháře IC. Tento plat je dobré, pokud žijete v Číně, ale chudé ve srovnání se zbytkem světa. Pamatujte, že Čína je životní úroveň je mnohem nižší než v západním světě, takže nečekejte plat bude vysoká. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 hodina 28 minut: [/color] [/size]

Mohu říci, Singapuru není to pravé místo k tomu IC Design. Existuje pouze 10 -12 společnosti. A pak existuje mnoho absolventů vysokých škol vycházejí z říci 100 ročně s IC designu jako jejich hlavní. Z hlediska kvality, nemohu komentovat. Takže firmy mohou vybrat z větší bazén a není tam žádný nedostatek talentu vyžaduje pro daný druh práce zde. Takže Nabídka Vs poptávka pravidla zde platí stejně jako poptávka je nižší nabídky je více.

Co vše jsou IC designu Analogové společností v Singapuru nějaká jména .. ?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back