triviální kadence průběh okno otázku

N

nijMcnij

Guest
Zdravím všechny,

Hledal jsem všude soubory nápovědy kadence pro řešení udělat velice jednoduchý úkol.

V průběhů okně, jak můžu odstranit nitkový kříž markerů a B, jakmile budou stanoveny ..... Nechci měnit svou polohu (i jen kliknout a b zase) ... ale já chci k jejich odstranění úplně ........ nemohu skrýt a jen si ze mě legraci ......

mnoho být zavázán

Jen jsem zavřít okno průběh a stiskněte "spiknutí výsledky" tlačítko v analogové prostředí.

Doufám, že pomůže.

Děkuji U za svůj komentář, ale ve skutečnosti to, co jsem ptal je něco jiného.

Jednou jsem si pozemek v průběhů okna, mohu umístit místo markerů a křížek z markerů menu .... ale jakmile jsem místo nebo B křížek mohu jen změnit svůj postoj .... to, co chci udělat, je schovat úplně

Jo to je triviální.Ale trvalo mi roky, než jsem se dozvěděl.

Chcete-li odstranit a B marker, měli byste klikněte myší do středu xhair marker Tím mám na mysli k bodu, kde vertikální a horizontální část marker kříže.
Je to docela těžké podle mého názoru ....

Při výběru značky je správný, že bude trochu hvězda vedle nebo B. Pak můžete kliknout na "smazat" klíč.Pokud se hvězda není tam budete odstranit vlny.

Vy vlastně nemáte kliknout přímo do centra, ale blízko k němu ..

Myslím si, že wavescan řeší tento problém, který se objeví v průběhů AWD.

Pokud ur pomocí IC5.1.41, zkuste provést ur výchozí křivky nástrojem k wavescan, z kartě Možnosti v analogové prostředí okna.

Pokud ur pomocí IC5.0.33, napište "wavescan" v terminálu, a plot, co u potřeba

Wavescan je dělat lépe než AWD.Ale bohužel jsem zjistil, že Wavescan je toooo pomalu na našich současných hardware.Tak jsem se vzdát a vrátit se ke starému AWD.

wavescan je vše v JAVA - což bohužel na většině HW naštve.

nijMcnij napsal:

Zdravím všechny,Hledal jsem všude soubory kadence pomoci pro řešení udělat velice jednoduchý úkol.V průběhů okně, jak můžu odstranit nitkový kříž markerů a B, jakmile budou stanoveny ..... Nechci měnit svou polohu (i jen kliknout a b zase) ... ale já chci k jejich odstranění úplně ........ nemohu skrýt a jen si ze mě legraci ......mnoho být zavázán

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back