Troble s krystalový oscilátor

J

jeckson

Guest
Dobrý den mám problém, o oscilátoru souvisí s NE/SA615 přijímače. Při zpracování na 45 MHz je třeba 44,454 Mhz krystal od 45Mhz - 455 kHz = 44,454 Mhz, ale když jsem pracoval na opravu frecuency na 38,9 Mhz krystal musí být = 38,455 MHz, které jsem nenašel. hodnotu 38,9 MHz-455 kHz = 38,445 Mhz. Je tam v tom krystalu frecuency .. jsem potřeboval krystal .. Veškeré informace pro křišťálově? Děkujeme, že jste Jeckson

Dobrý den, je nutné vyhledat XTAL výrobců / distributorů, jsou rádi, když si objedná speciální relativní frekvenci, ale musíte zaplatit za that_often 10-20 dobu více jak pro sériově vyráběné exemplares :-(... Jednou z možností: [url ] http://www.wdi.ag/de/quarzfinder_crystal.shtml [/url] Otherweise zeptat pls IC prodejce / prepresentant, možná, že ví, dobré vyhledávání ve vašem regionu ... K.

je třeba hledat XTAL výrobců / distributorů, jsou rádi, když si objedná speciální relativní frekvenci, ale musíte zaplatit za that_often 10-20 dobu více jak pro sériově vyráběné exemplares ... Jednou z možností: http://www.wdi.ag/de/quarzfinder_crystal.shtml Otherweise zeptat pls IC prodejce / prepresentant, možná, že ví, dobré vyhledávání ve vašem regionu ...
Díky Karenz Jak o použití 3. harmonické krystalu ..? Je, že všechny 3 harmonických frecuencies by mohly být použity? Nevím, jak je třetí krystal práce. S pozdravem Jeckson

Myslím, že aplikace je určena pro okruh 3. podtext krystalu, pomocí L2, aby se zabránilo kmitání na základní. Dá se očekávat, že práce pro většinu třetí podtext zařízení, ale měli byste zkontrolovat konečné funkci obvodu a případně upravte hodnotu L2.

Děkujeme, že se Karenz pro 38,445 Mhz .... Děkujeme, že jste Jeckson PS: MKO
Myslím, že aplikace je určena pro okruh 3. podtext krystalu, pomocí L2, aby se zabránilo kmitání na základní. Dá se očekávat, že práce pro většinu třetí podtext zařízení, ale měli byste zkontrolovat konečné funkci obvodu a případně upravte hodnotu L2.
je v blízkosti křišťálově možné? [/Quote]

:) TNX Jeckson! V blízkosti XTAL znamená, že některé jiné (v blízkosti), příjem frekvence stejné, pokud frekvence, nebo i některé jiné (v blízkosti), IF frekvence (je-li váš filtr, jsou použitelné pro to, jeho skutečné štěstí) pro stejné frekvenci příjem ... K.

blízkosti XTAL znamená, že některé jiné (v blízkosti), příjem frekvence stejné, pokud frekvence, nebo i některé jiné (v blízkosti), IF frekvence (je-li váš filtr, jsou použitelné pro to, jeho skutečné štěstí) pro stejné frekvenci příjem .. .
Upřímně řečeno jsem nenašel řešení. Potřeboval jsem 38,445 MHz krystalu. Pokud to nebyla možná availbel 3. podtext .. jako 12,815 MHz nebo jiného. Potřebné rady. S pozdravem Jeckson

12,815 MHz krystal, není snadné se dostat. Ale velmi časté a levné krystalů (již v mnoha balíčků) je 12,8 MHz. Máte-li trochu, je možné při umístění obložení kondenzátoru v sérii s krystaly ke změně oscilační frekvence až 12,815 MHz, a vynásobit 3 po tom. Konfigurace Buttler je nejvhodnější pro toto.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back