tsop

D

david90

Guest
Jak se lidé letovat tsop čip na PCB?Nohy jsou tak malé.

Stereo mikroskop.
mnoho (čerstvý) tekuté tavidlo.
De-pájení prýmek odstranit šortky.

Závisí na množství.Pokud se dělá 1 nebo 2
to jsem používat čočky ze starého dalekohled, že jsem roztrhaný odvahu od.I nadále používat pájecí pastu, ale člověk to vypadat obrovské!Nemáte-li vložit můžete použít pravidelné letovat následuje letovat knot k odstranění přebytečné.

jak si užívat letovat knot?

Co byste použít jako zdroj tepla na vytápění až o pájecí pasty?

Pokud neznáte knot pájky - Pájka knot je měděný oplet napuštěné tavidlo.Vám položit knot na vrcholu společného chcete odebrat z pájky.Použít vaše pájecí železa v horní části knot.Jako knot ohřevů do pájky poplynou ze společného do knot.

Pro pájení TSOPs:
(A) Pájka s pravidelnými pájky bez obav šortky.Po tom všem si vede pájky, odstraňte přebytečnou s letovat knot.

(2) Pájka pasta je směsicí velmi malé kuličky pájky přerušeno v tavidlo.Můžete si koupit hot-vzduch páječka na vytápění až o IC a pájecí pasty.V ideálním případě byste měli použít horkou deskou jako preheater.Tím se urychlí proces vytápění.K dispozici je také info na webu za použití toaster trouba jako dávkový režim pájecí pece při kompletní montážní desky.Mám nepoužívá tento ačkoli.

A poznámka na povrchu hoře balíky jako TSOP.Klíčové místo pro zapájení na olovo je na zadní straně je-pin, umístění nejobtížnější viz.Si můžete prohlédnout některé z pin-zadní strany při pohledu na ten pravý úhel pomocí lupou.Není nutné pro velké kuličky pájky na pin-přední strany.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back