TV Audio / Video filtr Nápověda

H

homerjay540

Guest
Prosím o pomoc. Žiji ve Velké Británii. Já se přestěhoval do bytu v nájemním. Mám koaxiálního kabelu vstupu mém obývacím pokoji. Nejsem si jistý, jaké to je zdroj (já předpokládám, že to Ariel někde na střeše), ale je mimo byt, že pochází z splitter, který vypadá, že poslat telegram do každého bytu. To bylo spojeno s malým circut jen v mém bytě, který je poškozený. Circut se skládá ze tří 470pf kondenzátorů. Jádro koaxiálního kabelu prochází jedním 470pf kondenzátor, zatímco země štít vede přes dvě 470pf kondenzátory paralelně. Bez tohoto zařízení jsem stále velmi špatná DVB-T signál. Ví někdo, co to zařízení a je-li můj signál se zlepší, pokud mám nahradit? Ocenil bych jakoukoliv pomoc někdo může nabídnout. Zdraví.

Okruh je LF izolátor, ale hodnoty naznačují, že může pocházet mnoho let. Má obvodu nějaké identifikaci na to? Pokud je to opravdu comng ze zesilovače / rozbočovače, měli byste být schopni opravit a použít ho pro signál DVB-T. Asi nejjednodušší způsob kontroly je požádat obyvatele jedné z ostatních bytů, pokud mají stejný systém a jaká je jejich signál je. Brian.

Ahoj Brian, díky za rychlou reakci. Ano, vypadá to jako velmi starý okruh. PCB má C366 tisknou na to ale není tam žádný jiný identifikátor. Není tam žádný kryt. Budu se snažit n požádat jednoho ze sousedů, co používají - všechny byty mají také kabel od soukromého provozovatele, který také tuším maximálně využít. PS jsou si jisti, že máte na mysli LF izolátor, a ne RF izolátoru. Nevím, co je LF odpojovač. Příspěvek bude opět po rozhovoru se sousedy. Cormac.

LF izolátor umožňuje HF signály (TV signál) throughbut bloky nižších frekvencí. Oni byli používáni především proto, že na starších televizních a rozhlasových zařízení, bylo běžné, že jedna strana tuto zásuvku k připojení přímo nebo prostřednictvím jeho vlastní vypínač na jedné straně příchozí elektrické sítě. Bez izolátoru to je možné, že jeden televizor připojen správně, že krátký neutrální napájecí kabel do rozbočovače a někdo jiný s kabelovým TV dozadu (TV bude i nadále fungovat úplně stejně) by připojte fázový vodič do splitter. Výsledkem by byl krátký po síti a podle toho, která pojistka foukal jako první, by celou věc buď přijmout, nebo neutrální, živé potenciál a být nebezpečné pro jiné vlastnosti na stejném kanálu. Kondenzátory mají nízkou impedanci na vysokou freqiencies na TV signál, ale jsou mnohem méně vodivé na velmi nízké 50Hz ze sítě. Z vašeho popisu to vypadá, jako by se datuje zpátky do pre-UHF dnů, většina z těchto polí byl mimo provoz v polovině 1970. Mohlo by to být součástí starého Rediffusion sítě, která byla docela běžný ve městech. Oni přijali a přerozděloval televizní kanály a někteří z jejich vlastní obsah přes kabelové sítě. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back