TV Horizontální překlopení

R

Roelescence

Guest
Ahoj všichni, Můžete mi prosím, pomozte mi identifikovat elektronické součástky související s V-HOLD? My TV, nový model, jeho obraz stále mizerný horizontálně a nemůžu najít v-držet na dálkovém ovladači ani na zadní straně televizoru, tak jsem se rozhodl řešit komponenty ale problém je, že nemůžu identifikovat komponenty related na v -drží. Prosím, pomozte Děkuji

Pokud chcete odpověď, že by bylo užitečné vědět, jaký typ televizoru je. Je to LCD, Plasma nebo CRT, co výrobce, číslo modelu a approcimate stáří? Brian.

to post schéma v obavy, že mohou být užitečné

Můžete mít šanci potom. LCD a Plasma TV nekontroluje stejným způsobem jako CRT a tam téměř jistě by neměly být kontrola skenování frekvenci. Bez schématu není možné ukázat vám přesně to, co nastavit, takže budete muset dodržovat tyto obecné zásady: Podívejte se na krku CRT (tubulární část, která vyčnívá dozadu z mísy skla). Na něm uvidíte sestavení drátěných cívek tlačil do mísy. Tam budou dva dráty míří k horizontální skenování transformátoru, který je obvykle černé a má jeden nebo dva ovládací prvky na něm (normálně "screen" a "focus") to nejsou ty, které chcete. Zbývající dva dráty od cívky jsou vertikální skenování spojení. Sledujte tyto zády k tabuli crcuit a najdete vertikální koncový stupeň. Někdy to jsou dvě výkonové tranzistory, někdy moc IC s chladičem. Vertikální oscilátor bude buď uvnitř IC nebo z komponentů velmi blízko k ní. Je-li ovládací prvek, který lze nastavit, bude v této oblasti. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back