TV vypne tím, že já? PANASONIC

B

buckiejr

Guest
MODEL je 2 roky starý 47WXC43G Díval jsem se na televizi, a to jen vypne jsem jel moc butten a opět ji na tom by nebylo zase zpět i unpluged TV pak pluged zpět tlačil moc buttun světlo svítí červeně po dobu 5 sec a pak vypněte a zamrkal zapnutí a vypnutí 5 krát jsem otevřel zadní pojistky se zčernala a byl vyhozen. Prosím pomozte JEFF díky.

No .. Pojistka byla spálená = problém s napájením. To byl vyhozen chránit zbytek TV obvodů. Přejít na prodejce a získat pojistku totožné s tím, že vyhodil. S největší pravděpodobností to bude fungovat potom. Pokud ne, pak některé věci špatného se stalo s obvodem před pojistky, a je třeba určit, že součástí složek nebo jej poslat na údržbu:. Cry:

[Quote = elmolla] No .. Pojistka byla spálená = problém s napájením. To byl vyhozen chránit zbytek TV obvodů. Přejít na prodejce a získat pojistku totožné s tím, že vyhodil. S největší pravděpodobností to bude fungovat potom. Pokud ne, pak některé věci špatného se stalo s obvodem před pojistky, a je třeba určit, že součástí složek nebo jej poslat na údržbu:. Cry: [/quote] Pokud je pojistka černá , že znamená, že to bylo opravdu vháněn pěkně katastrofické události, takže je pravděpodobné, že by nový ránu stejně. Pravděpodobně je něco jiného, co způsobilo, že vyhodili do povětří.

Upřel jsem na TV 5 minut jsem se díval na Q801 jsem opustil Šroubovatelný z Q801 kdyby šrouby na chladiči by to způsobit Q801 vyhodit za 5 minut [size = 2] [color = # 999999] zní 33 sekund : [/color] [/size] Tak jsem na mé TV po dobu 5 minut: cry: Díval jsem se na Q801 jsem opustil Šroubovatelný z Q801 kdyby šrouby na chladiči by to způsobit Q801 vyhodit za 5 minut

Ano, pokud jste odešel tranzistor oddělený od chladiče, se dostal příliš horký a vyhodila do povětří. Takže budete muset snažit za novou, ale tentokrát opravit pevně na chladiči Před zapnutím televizoru.

Pojistka? .. se snaží nahradit h-out tranzistor a regulátor IC. Tyto komponenty mohou být příčinou zkrat pojistka být vyhozen.

Dobrý den, jsem dostal televizi pracuje měl jsem 3 špatné DIOD D816 D822 D817 video mravence tak velká, když jsem dostal diody v pořádku by to, aby video mají linky v ní zvuk je skvělý.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back