Tyristor (SCR) Problem

A

AliRazoR

Guest
Ahoj, já jsem s použitím tyristorové (SCR), TIC 106 mil., i při použití DC pro obě brány a anoda žádný problém, ale když chci použít AC (220 V nebo 12 V), svítí bez střelby bránu! i připojení na 220 V a lampy od lampy k anodě tyristoru kolík a kolík katody k zemi. díky předem

Používáte tyristor podle specifikace, např. umístění gate-katoda odpor? TIC106 má citlivou brána, to má vyvolat spontánní s plovoucí branou terminálu.

TIC106 je brána citlivý -> nemůžete opustit brány plovoucí.

Udělal jsem se připojit k bráně, jen jsem připojen 220 V lampu k anodě a pozemní ke katodě, a lampa byla zářící.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- příspěvek zní v 18:07 ---------- Předchozí příspěvek byl v 18:05 ----------</span></span>
mohu připojit 5V DC k bráně? (220 v k anodě)

Přečtěte si [url = "http://www.selectronic.fr/includes_selectronic/pdf/Power_Innovations/TIC106N.pdf"] list [/URL], prosím.

Přečtěte si, prosím listu.
Ano, to je jednoduchá cesta. Jistě potřebujete proud omezující rezistor na zdroj 5 V spoušť. A místo brány-rezistor katody, 1 K, aby tyristor vypnout bez napětím spouště.

máte na mysli i připojit rezistor 1k od brány ke katodě?

Udělal jsem okruh pro anodu DC (15 V) a brány (28 v ==> čtvercové vlny), bez odporu k bráně a bylo to v pořádku

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">------ ---- Odeslat zní v 18:36 ---------- Předchozí příspěvek byl v 18:32 ----------</span></span>
vám světlo se stává na vzhledem k dv / dt rozebrat?

ahoj chci použít 12 V AC, pro stmívání. může někdo mi řekl, jak mohu zjistit vedení úhel je tento vzorec správný pro 0 až 90 stupňů řízení (jednoduché RC regulační obvod):? tan () = 2wRC?? díky předem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back