U2270 problému hluku, pomoc!

I

ikiraz

Guest
Ahoj všichni, jsem měl problém s U2270b na obvod, který je navržen tak, sám. Všechno je OK, když anténa je cívka daleko cca> = 4 cm od obvodu a umím číst TAGy správně v této vzdálenosti. Když jsem dal cívka blíž než 4 cm, datový výstup z U2270b je zmaten (ovlivněn 125kHz anténní signál) a tak nemohu přečíst TAGy, pokud jsem dal pryč antény cívky znovu. Musím dát anténu pouze do cívky na povrchu desek plošných spojů. Mohl byste mi dát propasal týkající se této problematiky pls. Díky,

Použití obecných pravidel pro návrh desek plošných spojů RF: krátké spojení, připojení, které jsou ještě dlouho musí přiložit velmi malé plochy, použijte oddělení kondenzátory umístěny velmi blízko k U2270. Vzhledem k tomu, 125kHz je docela nízké frekvenci, využití pro oddělení něco jako 100n paralelně s 1uF a 10uF, velmi nízké ESR a umístit je v blízkosti U2270. Na vrstvy PCB blíže k anténě používat umělé země, nebo měď nalít, hash. Možná, že problémy jsou způsobeny část uC okruhu vystaveny silné pole. Podívejte se na oddělení uC, a datových linek mezi U2270 a uC vystaveny pole.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back