UART C kód pro PIC mikro .. pls help

B

binojkumar

Guest
Ahoj přátelé, im dělat nějaké projekty, pomocí pic micro, to potřebovat dvě UART. 1 UART je už tam v tom pic a další im plánování psát v jazyce C, bylo by to vděčni, pokud někdo mi může pomoct. ----- Thnks předem

Ahoj, proč ne s jinou PIC? Existuje mnoho tam venku se 2 USART, SPI 2 .....( např. PIC24FJ128GA010) S pozdravem Kabanga

Můžete použít PIC18F6620-6720 rodina procesorů PIC, jsou tam dva sériové dispozici. Použil jsem tento mikro vytvořit vlastní PLC s sebou galvanicky odděleny 14 I / O, dva sériový port (jeden pro modem a jeden pro komunikaci s embedded PC), 3 analogové vstupy, dva 4-20mA proudové smyčky vstup, 14 NPN výstupy, 4 relé výstupy a 2 výstupy se dvěma proložený relé (používá se k řízení motorového DC). Já jsem postavil to jen udělat nějaký experiment s touto mikro a také k rozvoji deska s několika I / O, také jsem se udělat nějaký experiment s 4-20mA proudové smyčky. Teď jsem v plánu vybudovat domácí PLC se strukturou jako skutečné obchodní PLC (Siemens, Omron), pak se karta s CPU, kartu s výkonem-zdroj, kartu s I / O a provést všechny dohromady pomocí speciální autobus do nějaké modularity. Bye Powermos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back