Udělat hlavnou RFID Reader

B

bcas

Guest
Dobrý den, já jsem s vámi nový a já jsem electronicien i práce s mécanicien bych rád, aby se RFID čtečka číst kódy kláves pro auta,-pomocí antény a obvod jako Megamos nebo jiné odstraněn z auta. a zobrazení klíč-kód na PC, takže i třeba kód programu má být vstříknut do pic (16F84) nebo jiného nahoru (MC68HC705), nebo jak chcete. hardware je moje specialita děkuji moc sory za můj jazyk !!!!!!!!!!!!!!!

Systém RFID obsahuje 1 - RFID karty, která obsahuje cívku, která identifikuje existence čtenáře (detekuje frekvence a modulace), pak vysílá své unikátní identifikační číslo uložené 2-RFID čtečkou, která nepřetržitě vysílá signál a čtení, které karty detekuje a reaguje na to. čtenář by mohl být stejně jako IC em4095 připojen k anténě, nebo kompletní modul, který výstupy ID sériových (RS-232), která je mnohem jednodušší, nebo můžete provést čtenáře od nuly (nízké frekvence antény a demodulace okruhem připojeným k mikrokontrolér), můžete serach [url = http://www.ehow.com] eHow | Jak na videa, články a další - Trusted Rady pro Podivuhodný život | eHow.com [/url] pro bližší informace naději, že pomůže

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back