ultrazvukový vysílač spínač

2

24+

Guest
Ahoj, já pracuji s ultrazvukovými senzory. Chci rozvíjet transmitte a receiveing pomocí jednoho senzoru.

Dobrý den, potřebujete atTX-RX přepínat mezi USA a Capsel své elektroniky, v nejjednodušším způsobem 2 Tranzistory nebo jedno relé ... K. [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 6 sekund: [/color] [/size] Dobrý den, potřebujete TX-RX přepínat mezi USA a Capsel své elektroniky, v nejjednodušším způsobem 2 tranzistory nebo jeden relé ... K.

Dobrý den, potřebujete atTX-RX přepínat mezi USA a Capsel své elektroniky, v nejjednodušším způsobem 2 Tranzistory nebo jedno relé ... K. jsem Oba obvody a mám TX a RX senzor senzor, místo, které chci použít pro obě.

Ahoj, omlouvám se, ale vy jste psal: "Chci vytvořit transmitte a receiveing pomocí jednoho senzoru." Co je ještě než se situace pls? K.

Měl jsem vyvinul obvod pro Tx a Rx. a já jsem dostat signál zpět na 1.2mts, teď jsem třeba vytvořit obvod, který lze použít pouze jeden snímač pro TX a RX, nic jiného než přepnout do režimu swicth mezi TX a RX režim, a další věc je zlepšení rozsahu ze snímače.

Můžete si vytvořit obvod s MCU. MCU jednotky senzorů (vysílač) po dobu 10-20 milisekund a čeká odraženého signálu (přijímač) pro 80-90 ms.

Pokud je přenos ovladač vysoké impedance v neaktivním stavu a zesilovač získat nenačte snímače, nemusíte přepínat. To je obvyklý postup, např. pro echo sirény. Omezovač napětí na vstupu zesilovače mohou být užitečné, případně mazání okruhu urychlit zotavení zesilovače po skončení přenosu.

[Quote = MKO] ... omezovač napětí na vstupu zesilovače mohou být užitečné, případně mazání okruhu urychlit zotavení zesilovače po skončení přenosu. [/Quote] Ahoj, Ano, je přesně THES Cílem mé zmíněné " Vstup kratší "- switch, a podle mého názoru nejvíce jednodušší způsob, jak moc ...:) S pozdravem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back