Univerzální dálkové ovládání RF

H

hunter86

Guest
Ahoj všichni ................. Potřebuji informace o univerzálním dálkovým ovládáním ... Chci navrhnout univerzální RF dálkové ovládání, které je možné ovládat TV, rádio a další zařízení. někdo může pomoci u mě ................

Většina elektroniky přístroje jsou řízeny IR. Takže je potřeba navrhnout přijímači převést vysokofrekvenční energii do světelných pulsů, které přístroj rozumí. Na straně uživatelů, musíte získat něčí IC čip, který má knihovna spotřebiče příkazy naprogramovat do něj. Čipy výstup je napětí, pulzní navrženy tak, aby světla IR LED. Místo odeslání, že impuls k LED, můžete poslat na oscilátor RF. Oscilátoru RF zapnout / vypnout, stejně jako původní LED dělá. Možná budete chtít použít krystal nebo oscilátor viděl, na requency stability.

Díky biff4 .... Pokud jsem použil IR přijímač, přijímač musí být přímá viditelnost na přístroje .. mám návrh IR přijímač pro každé zařízení, které chci ovládat?, nebo jen jeden IR přijímač pro ovládání všech spotřebičů. Jak metoda pro ovládání dalších zařízení se stejnou frekvencí, což je UHF .. může u mi vysvětlit?

Záleží na tom, zda všechny vaše zařízení jsou v jedné místnosti. Je třeba tolik přijímačů je zapotřebí, aby se line-of-sight cestu pro všechny vaše zařízení. Myšlenka je prostě vysílat běžné LR dat přes spojení RF ...

Vaše další problém je znát datový tok, který se používá pro každou jednotku. Ty se liší v přenosové rychlosti a kousky.

Mám problém, navrhnout tento univerzální dálkovým protože já nevím, správné zapojení a součásti, které lze použít v tomto projektu ... jsem dělal výzkum, ale nejsou si, že okruh .... může někdo pomoci, aby mi webové stránky nebo něco jiného, co mi může pomoci v tomto problému ................. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 33 minutách: [/color] [/size] [quote = nadýmání] Dalším problémem je vědět, datový tok, který se používá pro každou jednotku. Ty se liší v přenosové rychlosti a kousky. [/Quote] Jak odlišit to kousky rychlosti a rozhraní, které se na dálkovém?

Ahoj všichni, im také dělají stejný projekt na univerzální dálkovým, ale mají některé probelms v kódování PIC16F84 produkovat výstup 40kHz. může mi někdo pomoci s kódováním tohoto projektu

Dobrý den, www.rf4ce.org Ty by mohly mít zájem na RF4CE. Jeho konsorcium vytvořené v June'08 skládající se z některých vůdců, kteří jsou v médiích dávat dohromady specifikaci RF dálkové ovládání. Na webových stránkách tvrdí, že specifikace by mohly být připraven koncem roku. (Zajímavé je, že Philips je v této - jak to bylo Philips, který vytvořil první Infared, IR5, zadejte údaje také Sony v tomto a Sony vydala RF dálkový ovladač jsou Bravia poloviny loňského roku.). Hodně štěstí, Ian

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back