Upřímné hledání pomoci na mé práci na projektech

1

123vincent

Guest
Ahoj, já jsem B-tech finále student ECE. Za poslední rok projektu, potřebuju upřímnou pomoc u všech. Mám zájem pracovat v oblasti bezdrátové komunikace. Jsem si myslel, některé oblasti, ve kterých mohu pracovat, tak mi řekni, zda je jeho možné nebo ne. a. Analýza výkonnosti v podpoře VoIP 802,11 b. Senzorových sítí C. Síť kódování d. kooperativní komunikace nějaké nápady, četl jsem několik článků a IEEE Zjistil jsem, že v mnoha případech se zdá, že použití sítě ns2 simulátor pro podporu jejich pozorování. Jsem úplný nováček v ns2 software. Takže jsem docela obavy, zda dokážu pochopit, nebo ne. Kromě toho by projekt neměl být příliš teoretická. Takže ptát vaše upřímné rady od U všech. Pomozte mi vybrat správné téma pro můj projekt. S pozdravem, Vincent

[Quote = 123vincent] Ahoj, já jsem B-tech finále student ECE. Za poslední rok projektu, potřebuju upřímnou pomoc u všech. Mám zájem pracovat v oblasti bezdrátové komunikace. Jsem si myslel, některé oblasti, ve kterých mohu pracovat, tak mi řekni, zda je jeho možné nebo ne. a. Analýza výkonnosti 802,11 na podporu VoIP B. Senzorových sítí C. Síť kódování d. kooperativní komunikace nějaké nápady, četl jsem několik článků a IEEE Zjistil jsem, že v mnoha případech se zdá, že použití sítě ns2 simulátor pro podporu jejich pozorování. Jsem úplný nováček v ns2 software . Takže jsem docela obavy, zda dokážu pochopit, nebo ne. Kromě toho projektu by neměla být příliš teoretická . Takže ptát vaše upřímné rady od U všech. Pomozte mi vybrat správné téma pro můj projekt. S pozdravem, Vincent [/quote] Myslím, že to dobré téma pro vás je tppic) Analýza výkonnosti 802,11 na podporu VoIP + pomocí NS2. Ty se používají k simulaci a NS2 anlyze VoIP však 802,11. Hodně štěstí a dobrý výsledek!

Ahoj Ahoj cachep ... Díky moc za radu ..... ur ale musím se zeptat u jednu věc ... bude tématem příliš teoretické ????..... m docela skeptický 'bout dis .... to odpověď. ..

Zajímalo by mě, co výkon, který naleznete v? Je to počet současně pracujících uživatelů, které mohou být podporovány rádiové rozhraní?

Ahoj ahoj rmf_rncperf myslím simulovat výkon v případě bezdrátové sítě sítí, nebo tak ..... a vymýšlet žádné nové metody nebo protokolu ke zlepšení, je výkon v přenosu hlasových dat po síti ...

OK, vidím .. Zde jsou některé myšlenky, které mohou nebo nemusí být platná. 1) VoIP je velmi citlivá na zpoždění aplikace, které by mohly být problém, když je realizován v ok sítě. 2) Já nevím nic o protokol, který zmínil, ale co já vím, je, že VoIP pakety obvykle malé, méně než 30 bytů. Mohou svazku možná 4 nebo tak, ale pakety jsou stále velmi malé. To klade nároky na jakoukoliv složku v systému (většinou všechno kromě rozhraní vzduch), který je citlivý na paketů za sekundu rychlost. Si jistý, jestli to pomohlo nebo ne, tak hodně štěstí

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back