upřednostnění pro proudové zrcadlo

C

clarkkent

Guest
hai, já jsem nyní čelí problému na ovlivnění MOS do sytosti regionu. může mi někdo pomoct s tím? Problém je, když i zaujatost NM1 do sytosti regionu, bude PM4 pád zpět do lineární oblasti. A také naopak ... děkuji ...

hai, já jsem nyní čelí problému na ovlivnění MOS do sytosti regionu. může mi někdo pomoct s tím? Problém je, když i zaujatost NM1 do sytosti regionu, bude PM4 pád zpět do lineární oblasti. A také naopak ... děkuji ...
PM4 vypadá v saturaci. NM1 vypadá na okraji nasycení (137> 120 mV). snad jen úprava poměrů W / L je vyžadována.

PM4 vypadá v saturaci. NM1 vypadá na okraji nasycení (137> 120 mV). snad jen úprava poměrů W / L se nevyžaduje.
Thnx. ale problém je teď, když jsem změnu w a l poměr PM4 a NM1, VDS So. obou zvýší také. To, co chci udělat, je snížit V. z PM4. Je nějaký způsob jak to udělat?

Thnx. ale problém je teď, když jsem změnu w a l poměr PM4 a NM1, VDS So. obou zvýší také. To, co chci udělat, je snížit V. z PM4. Je nějaký způsob jak to udělat?
Chcete-li snížit PM4 V. připojit své tělo k jejímu zdroji na odstranění těla účinek.

Můžete zkusit vložit sériový rezistor ze zdroje straně každého mos N. To by bylo užitečné.

thnx ... to byla moje chyba .. Vlastně jsem měla zaujatost m4 na lineární oblasti a M5 do subthreshold regionu. kdekoliv. thnx ya.

Neexistuje žádný m5 v diagramu ... ale je dobré vědět, že to mám do práce. Můžu se zeptat, kde jste našli tento topologie?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back