Určete hodnotu induktoru v DC-DC (boost) převodník

H

hbklau

Guest
Ahoj, já jsem v současné době budova DC-DC převodník podporu a mám problém určit hodnotu indukčnosti v obvodu. Může někdo veď mě za to? Já používám frekvenci 5 kHz a je-li pracovní cyklus je 0,75, měla by mít výstup 20V (5V jako vstup). Snažil jsem se používat různé hodnoty indukčnosti podél cesty a zjistil následující: Pracovní cyklus 0,75 = 4mH 0.220uH 14V = 30V + 1mH = 15-16V

Nechte své DC napětí Vd a výstup Vo, jsou tak spojené, pokud budete chtít své převaděče v provozu v nepřetržitém hranice současného režimu jako: Vo = 1 / (1-D) Vd, kde D je vaší povinností poměr. Nyní musíte znát hodnotu svého nákladu. (Pokud jde o ohmů) pomocí načtení informací, které vnitrostátnímu orgánu canculate svého zatížení. Je nutné předpokládat, že proud zátěže bude přinejmenším stejná nebo vyšší než je hranice výstupního proudu tak, aby vaše převodník pracuje v nepřetržitém režimu: I0 = I0b I0b Nyní je: (a) pro DC je konstantní I0b = D * T * Vd (1-D) / (2 * L), kde T = 1 / f (b) Je-li vaše zatížení (výkon) napětí je pevně stanoven, I0b = T * V0 * D * ((1-D) ^ 2) / (2 * L) s použitím některé z těchto cand si najít svou f. .... Použil jsem ho najít způsob, jak při tom, že laboratorní práce .. doufám, že to pomůže ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back