USB 2 USB pro přenos dat

M

madhur13490

Guest
Ahoj, já jsem pracoval na projektu, jehož cílem je kopírovat data z jednoho USB klíčenky na druhý bez použití PC.So může mi někdo říct, žádný mikroprocesor vhodný pro můj projekt? Díval jsem se @ VNC2 ale není k dispozici na trhu, tak něco jiného?

Vlastně jsem se chcete zobrazit celý seznam souborů v 1 USB stick pro LCD a nechat ho vybrat konkrétní soubor, který chcete transfer.For, že jsem v úmyslu použít PIC16F688 mezi PC a VNC1L.You může se podívat na přiložený obrázek. Nyní, od tohoto obrázku chci se zeptat, že mohu použít AT89C51RE2 místo PIC16F688?

Zajímavý projekt ... ale nemám zkušenosti s tímto projektem vůbec .. Možná, že jednou budu dělat tento projekt: D ----------------------------------------- --------------------- nezapomeňte navštívit mé stránky na adrese [URL = http://nubielab.com] www.nubielab.com [/URL] "Sdílení na znalosti, je nejlepším způsobem, jak zlepšit naše znalosti "-------------------------------------- ------------------------

Pořád si myslím, co potřebujete VDIF firmware, jak to saids, je to pouze firmware pro VNC1L, který vám umožní připojit různé USB flash disky ve stejnou dobu, také budete potřebovat ovladač (buď PIC, nebo MCS51, jak navrhujete), aby dávají příkazy VNC1L .. tam máte seznam souborů z usbstick 1 a zobrazení na LCD ... po uživatel zvolit soubory, vydává kopii souboru (CPF) příkaz ... Pokud wan't VDAP firmware, musíte zkopírovat soubory do dočasné paměti, myslím, že SD připojené k mikro bude dělat svou práci, takže sem tam si přečíst a zapisovat na USB, SD, pak se změna z USB a kopie z SD na nový USB flash disk ... jen bolest ...

Pěkný projekt, Silicon Labs MCU zejména c8051f340 série dá u USB na MCU s ovladači zařízení. Žádný z ostatních výrobců MCU vám ovladače zařízení. Takže co je stav vašeho projektu nyní, u udělal?

Dobrý den, jsem a 3 z mých dalších členů projektu usiloval BE výpočetní technika má zájem na tomto projektu (poslední rok), z USB na USB Přenos dat bez použití PC. cíle projektu a požadavky 1) USB USB přenosu dat 2) LCD displej pro přístup k adresáři s USB pendrive 3) Výběrové Vyjmout, Kopírovat, Odstranit ... atd. operací 4) Některé klíče k provozu tohoto zařízení, ieKeyboard (navigace) požadavky 1) VNC1L 2) FT232R USB na sériový převodník 3) PIC16F688 4) LCD interafce 5) klávesnice rozhraní jsem hledal projekty simliar tomu se použil C kompilátor kříže a napsaný kód v jazyce C. Zde je jeden odkaz http: / / www.vinculum.com / projects.html Prosím projednat a rozšířit rozsah realizace tohoto projektu. Můj projekt téma je schválen naším vedoucím katedry a my se díval náš projekt soon.I Doufám, že budu moci přispět k tomuto projektu a bude aktualizovat svůj stav, jak projekt pokračuje.

Velmi intresting Idea a dej mi někdy, že jsem se dělo Čt internetových stránkách Vinculum a procesoru, který u've zmínil. Myslím, že myšlenka je proveditelná, ale pro jaké míry a co všechno jsou možnosti? Já se vrátím s více info.

@ Raviraj díky .... Jsem také blížící se někteří odborníci a elektronika professors.Soon bude informovat případné aktualizace.

Hele vole m také pracuje na stejném d prjt .... colg, které se u blong 2??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back