N
nemuri
Guest
Díky vaší pomoci jsem mohl nastavit HUB jsem pomocí.
Jsem pomocí USB Host Cypress sl811hs připojen k Atmel hub at43301;
Teď mám problém komunikovat s pomalou rychlostí zařízení (myš), připojený k rozbočovači
To je to, co dělám:
si přístroj EUROVOC přestupního
získat konfiguraci EUROVOC
nastavení konfigurace (LED jde zelená)
napájecí port 1
reset port 1 (myš je připojena k Port1. V tomto bodě, jeho čele jde červenou, což znamená, udržet naživu signály jsou odeslané z hub. až sem, žádný problém)
pak, bych chtěla uvést adresu 1 až myši.
co mám dělat, je konfigurace SL811HS poslat PRE PID před odesláním nastavit adresu paketů.Činí tak (kontrola na rozsah)
Ale já vždycky čas chybu (ne reagovat na HUB), pak sl811hs zastavit odesílání pakety pro udržení připojení (hub vedla vypnout, hub už není nakonfigurován) a nemůžu dělat nic, ale reseting sl811hs.Vidíte, co dělám špatně?(V pořadí, nebo v žádosti)
Víte-li problém pochází z sl811hs nebo z hub?
Děkujeme za vaši pomoc
Jsem pomocí USB Host Cypress sl811hs připojen k Atmel hub at43301;
Teď mám problém komunikovat s pomalou rychlostí zařízení (myš), připojený k rozbočovači
To je to, co dělám:
si přístroj EUROVOC přestupního
získat konfiguraci EUROVOC
nastavení konfigurace (LED jde zelená)
napájecí port 1
reset port 1 (myš je připojena k Port1. V tomto bodě, jeho čele jde červenou, což znamená, udržet naživu signály jsou odeslané z hub. až sem, žádný problém)
pak, bych chtěla uvést adresu 1 až myši.
co mám dělat, je konfigurace SL811HS poslat PRE PID před odesláním nastavit adresu paketů.Činí tak (kontrola na rozsah)
Ale já vždycky čas chybu (ne reagovat na HUB), pak sl811hs zastavit odesílání pakety pro udržení připojení (hub vedla vypnout, hub už není nakonfigurován) a nemůžu dělat nic, ale reseting sl811hs.Vidíte, co dělám špatně?(V pořadí, nebo v žádosti)
Víte-li problém pochází z sl811hs nebo z hub?
Děkujeme za vaši pomoc