usb ovládání pomocí VISA RAW LabVIEW a PIC18F4550 FIRMWARE

A

ABDULLAH701

Guest
Dobrý den, jsem rozvojových rozhraní USB pomocí PIC18F4550 s mikro c, že právě zapnutí a vypnutí LED a funguje to dobře s Visual Basic, ale při pokusu LabVIEW VISA RAW jako ovládání programu obvod nereaguje Zkoušel jsem všechny příklady v ni webové stránky USBRawBulkMain, USBRawControl, interruptusb. I Worte mé vlastní, a výsledek byl stejný bez rsponse. Provedl jsem průvodce kroky k vytvoření souboru INF a vidím, že zařízení pracuje správně z hardware manažera a z a měření a automatizace okna. nemá někdo mít jednoduchý LabVIEW VISA RAW program a firmware pro PIC18F4550, že právě zapnutí a vypnutí LED, která funguje a mě chodit na správné cestě. Použil jsem firmware se souborem mpusbapi.dll s LabVIEW a dostal jsem odpověď od obvodu, ale zdá se, že usb vízum syrové je spolehlivější, jsem připojený soubor deskriptoru a LabVIEW soubor S pozdravem,

Dobrý den, já jsem rozvojových rozhraní USB pomocí PIC18F4550 s mikro c, že právě zapnutí a vypnutí LED a funguje to dobře s Visual Basic, ale při pokusu LabVIEW VISA RAW jako ovládání programu obvod nereaguje I vyzkoušeli všechny příklady v ni stránkách USBRawBulkMain, USBRawControl, interruptusb. I Worte mé vlastní, a výsledek byl stejný bez rsponse. Provedl jsem průvodce kroky k vytvoření souboru INF a vidím, že zařízení pracuje správně z hardware manažera a z a měření a automatizace okna. nemá někdo mít jednoduchý LabVIEW VISA RAW program a firmware pro PIC18F4550, že právě zapnutí a vypnutí LED, která funguje a mě chodit na správné cestě. Použil jsem firmware se souborem mpusbapi.dll s LabVIEW a dostal jsem odpověď od obvodu, ale zdá se, že usb vízum syrové je spolehlivější, jsem připojený soubor deskriptoru a LabVIEW soubor S pozdravem,
jestli to funguje v Měření a automatizace znamená .. by to mělo fungovat v LabVIEW ... tak pls zkontrolovat protokol ... ur hardware je v pořádku

[Quote = Pravinspidy, 820394], pokud to funguje v měření a automatizačních prostředků .. by to mělo fungovat v LabVIEW ... tak pls zkontrolovat protokol ... ur hardware je ok [/quote] Dobrý den, můj hardware funguje s vb, ale co myslíte tím protokoly?

i vyprávění o údaje uvedené u příkazu z LabVIEW .... přes usb ..

v závislosti na firmware i poslat reprt if (Read_buffer [0] == 2 & & Read_buffer [1] == 2 & & Read_buffer [3] == 2) a odesílat data na portu B PORTB = Read_buffer [2], tak jsem Použijte ovládací OUT s polem BUFFER OD (0 až 3) ZASLAT ZPRÁVY 2 2 2 A DATA 255

USB rámec pro PIC18, PIC24 a PIC32

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 16:47 ---------- Předchozí příspěvek byl v 16:45 ----------</span></span>
[url = http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=2680&dDocName=en537044] USB rámec pro PIC18 , PIC24 a PIC32 [/url]

Používám PIC18F4550 Máte projekt připraven k práci?

mm ne .. se u vyzkoušet výše uvedeného rámce ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back