Usbn9604 nebo usbn9606 USB kontrolery - někdo použil?

Dostal jsem nějaké vzorky, ale nikdy nemají čas se podívat dále na ně!

[Quote = Minos] někdo používá Usbn9604 nebo usbn9606 USB kontrolery ???[/quote] Snažím se v současné době

Jste se snažil ovladač pro tento čip, který je dodáván s CCS Picc?? Zdá se snadno aplikovat i triyng pro použití v této chvíli

[Quote = Minos] jste zkoušel ovladače pro tento čip, který je dodáván s CCS Picc?? Zdá se snadno aplikovat i triyng pro použití v této chvíli [/quote] Už se vám podařilo sehnat přerušení? Je to, jako švy zařízení generuje přerušení na úrovni a ne na okraje, že? Každopádně nemohu v tuto chvíli přerušit a já jsem uvízl s tím.

Pracoval jsem s přerušeními v pořádku. Jaký problém máte? Přesněji řečeno, pokud můžete.

[Quote = xirix] jsem pracoval s přerušeními v pořádku. Jaký problém máte? Přesněji řečeno, pokud můžete [/quote] Já nemám problém s přerušeními v tuto chvíli, ale já mám následující problém:. Já používám Windows XP. Dostávám reset po přenosu 1rst paket, pak předloží jej znovu získat ACK, pak další a nakonec předat poslední 2 byty (18 bytů celkem) a přijímat NAK. To je můj problém nyní. To se nelíbí poslední 2 byty. Také jsem Tx nula len balíček po každém 8 bajtů. Má někdo také vím, žádné USB speciální fórum s výjimkou usb.org?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back