více důvodů k PCB-proč?

N

Nora

Guest
Hi -
Jedná se o dva samostatné otázky o důvodech, pro PCB.

1.Existují nejméně 3 DC důvodů na palubě PCB, že jsem hodnocení, které mají malý potenciální mezi nimi (0,3-0,7).
Každá země se zřejmě dostaly s vlastní prostor na PCB.

2.Jeden z IO, čtyřkolky kanál izolátor doporučuje 2 samostatné důvody pro každou "stranu" z IC.

Může mi někdo vysvětlit, proč?Jsem se podíval na čtení materiálu on-line, ale mají přijít krátká.
Thanks very much,
N_N

, eg electrical safety, not the PCB itself.

Izolace je požadavek vnějšího světa,
např. elektrické bezpečnosti, nikoli PCB sám., Aniž by věděl o aplikační prostředí, jen jsem si to představit, že to má svůj účel.

Citace:

2.
Jeden z IO, čtyřkolky kanál izolátor doporučuje 2 samostatné důvody pro každou "stranu" z IC.

HI
důvody jsou uvedeny níže

1) Každý ic je přiděleno samostatné napájení letadla omezit hluk tothe konkrétní oblasti.
2) Když mluvíme o důvodu, že máme na mysli AC signál, protože jsme za donot DC zpáteční cestu.
3) Nejprve si uvědomit, že každý signál, který originae z IC musí vrátit ke zdroji, pokud retun cesta není, pokud přijdou díky prostředí, které má impedance typicky 400ohms ehich vede k EMI / EMC problémy.
4) Takže všem moc letadla jsou connectd prostřednictvím feritové korálky a kondenzátor (lowa průkaz LC filtrem) pouze za účelem odstranění vysokofrekvenční hluk.
5) Na palubě můžeme využít různých důvodů, jako jsou digitální a analogové důvody, ale to by měl být napojen na jednom místě pomocí feritové korálky na vědomí, jinak to může vytvořit smyčku oblasti a chlapec na problém EMI.

Myslím, že to pomůže

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back