Vícenásobná FPGA zařízení

J

jdhar

Guest
Nazdar,

Přál bych si vybudovat JTAG rozhraní pro mé FPGA projektů.V současné době mám 25 pinový paralelní port kabel bude hlavičku na mé desce s FPGA na něj a pak na úrovni konvertujícího obvodů přesunout ji do 3.3V z 5V.Nicméně, s tímto problémem je, že 1) Extra okruhy nutné na palubě jen pro připojení JTAG, a 2) mohu použít pouze jeden palubu najednou.Takže bych
chtěl stavět další desce, která má 25-pinový kabel parport v jednom konci, a pak 2 nebo 3 menší záhlaví (5x2), které lze připojit k více desek.Tyto hlavičky potřeba dodat 2 sady signály - jeden 'pevný' JTAG, že se připojí k JTAG signály na FPGA, a jeden 'soft' JTAG soubor, který se připojí k uživatel-definované signály na FPGA.Měkké JTAG řetězce se používá pro komunikaci Nexus 5001 na všechny procesory atd..na FPGA to.

Jak bych měl jít dělat to?Každý, kdo má jakékoliv znalosti P * otel
to nanoboard nebo LiveDesign hodnocení desky by měl být schopen pomoct.Mohu jen připojit TDO jedné hlavičky na TDI o další a tak dále?to bude fungovat pro měkké JTAG řetězce také?

Děkuji, Jai.

Dobrý den,
mám jen zkušenosti s CPLD je, a já jsem jim úspěšně řetězem ke stažení.Jak jste uvedl, ze 'dongle
to TDI s FPGA
na TDI, pak je
to FPGA TDO na příští FPGA
to TDI atd..Zbytek spojů (TCK, TMS, PWR, GND) jsou paralelně.

Ale to je pro
to CPLD, FPGA jedno použití on-palubě paměti, aby se stáhli návrh, a poté jej nahrát do FPGA o moc-nahoru.Myslím, že není opravdu věci, které jste právě JTAG Vašeho návrhu do těchto čipů instaed nebo FPGA sám pro temp provoz (mohu se mýlit,
nemám žádné zkušenosti s FPGA to).

Btw, co
to FPGA používáte?Xilinx, @ ltera, Lattice?

Mimochodem, ty zmíněné 'úrovni přesouvá' na vaší základní desky, nebo je to v 'dongle' (download kabel)?Vzhledem k tomu, že byste mohli snadno mít 3,4 nebo více stuha kabely pocházející z dongle, jeden pro každé lodi, a ty jdou přímo do FPGA / paměti, pokud vaše lelvel přesouvá nebo bufferu obvodů je uvnitř dongle.A jak jsem sid výše, elektroinstalace by být jednoduchý, neboť 4 z drátů jsou stejné připojení a TDI, TDO jen smyček.Ale ujistěte se, že jste štítku stuha kabelů své místo v řetězci (1,2,3, atd.).

Jak jsem již řekl, já nejsem odborník,

BuriedCode.

Úroveň přesouvá se na palubě, které jsem projektování - Nechci mít letu vede o stuha kabelů, protože to
je jen zmatek, což je důvod, proč Im 'uskutečnění palubě, který se přesouvá na úroveň a JTAG řetězení.Myslím, že jsem spíše o tom, jak P * otel bude pracovat s tímto řetězcem.Přidáno po 18 sekundách:Ach, a já
jsem s použitím @ ltera
to Cyclone

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back